به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی ظهر شنبه در نشست کارگروه زنان تحت حمایت کمیته امداد اظهار داشت: زنان از جمله اقشار آسیب پذیر در جامعه هستند که در این میان زنان سرپرست خانوار میتوانند بیش از سایر زنان در معرض آسیبهای اجتماعی قرار گیرند.
وی در ادامه افزود: زنان سرپرست خانوار زنانی هستند که به دلایل متعدد از جمله فوت همسر، متارکه، طلاق، از کارافتادگی همسر، مفقود الاثر بودن همسر و.. سرپرستی خانواده خود را برعهده گرفتهاند و آنها علاوه بر نقش مادری وظیفه سنگین پدری را نیز عهده دار شدهاند.
مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر یادآور شد: در حال حاضر ۴۴ هزار و ۹۲۶ خانوار در استان بوشهر تحت حمایت کمیته امداد است که شامل ۸۷ هزار ۹۶۵ نفر جمعیت هستند.
وی بیشترین آمار تحت حمایت را مربوط به زنان سرپرست خانوار اعلام کرد و گفت ۲۱ هزار و ۵۷۹ خانوار زنان سرپرست خانوار هستند که به دلیل فوت سرپرست یا دیگر دلایل تنها و سرپرست خانوار شدند.
لطفی خاطرنشان کرد: با توجه به رویکرد کمیته امداد مبنی بر توانمندسازی فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی مددجویان تحت حمایت و ارائه خدمات هدفمند، تلاش شده است در بدو ورود مددجویان به امداد، برنامه توانمندسازی و خروج آنها نیز بهصورت زماندار مشخص شود.
مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر با بیان اینکه تلاش میشود مددجویان حداقل ماندگاری را در امداد داشته باشند گفت: در این راستا افراد تحت حمایت در سه دسته تحت حمایت قرار میگیرند.
وی با اشاره به مددجویان دسته اول گفت: آنها شامل افرادی میشوند که با دریافت یک نوع خدمت از جمله وام کارگشایی و پرداخت وام اشتغال مشکل آنان حل میشود و نیاز به خدمات دیگر یا حمایت دائمی نیستند.
لطفی با اشاره به دسته دوم مددجویان تحت حمایت گفت: آنها مددجویان چند خدمتی هستند که شامل افرادی میشود که نیاز به دریافت چند خدمت از جمله (خدمات مسکن، شهریه دانشجویی، کمک هزینه تحصیلی دانشجویان دانشگاههای دولتی، جهیزیه و …) دارند.
وی دسته سوم مددجویان را افراد مستمری بگیر و اقشار آسیب پذیر را شامل خانوارهایی میشود که علاوه بر خدمات دسته دوم به دلیل نداشتن هیچ منبع در آمدی دیگر، مستمری نیز به آنان پرداخت میشود.
نظر شما