۲۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۳۸

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم:

۱۴ تولیدی راکد احیا شد/ فعالیت ۲۰۵ واحد تولید کفش و دمپایی در قم

۱۴ تولیدی راکد احیا شد/ فعالیت ۲۰۵ واحد تولید کفش و دمپایی در قم

قم - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم گفت: ۵۲ واحد تولیدی راکد در قم شناسایی شده که ۱۴ واحد آن احیا و به مدار تولید بازگشتند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود سیجانی ظهر سه‌شنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید که در سالن امام جواد (ع) استانداری قم برگزار شد افزود: با توجه به نامگذاری سال ۹۸ به نام سال رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری، برنامه عملیاتی در استان قم از سوی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید تدوین شد که ۳۰ برنامه عملیاتی در دستور جلسه ثابت قرار دارد.

وی اظهار داشت: سال گذشته در قالب سه‌شنبه‌های اقتصادی ۶۸ واحد صنعتی و گردشگری مورد بازدید قرار گرفت و در ۹ ماهه امسال هم ۶۰ واحد از سوی اعضای این کارگروه مورد بازدید قرار گرفته شد و در این میان ۵۲ واحد راکد شناسایی و ۱۴ واحد هم احیا شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم گفت: یک اقدام ویژه که در استان قم اجرا شد اعطای کارت ویژه ملاقات به واحدهای تولیدی بالای ۱۰۰ هزار نفر اشتغال در قم بود که برای دیدار با استاندار در نظر گرفته شد و مورد توجه واحدهای تولیدی قرار گرفت تا از نزدیک مشکلات واحدهای تولیدی خود را با مسئولان مطرح کنند.

وی ادامه داد: در استان قم ۲۰۵ واحد تولید کفش و دمپایی وجود دارد که قرار است برای ساماندهی بیشتر آن‌ها تا ۳ سال آینده مجوز انتقال به شهرک صنعتی و تخصصی کفش و دمپایی داده شود که اکنون ۵۰ واحد شناسایی شده است.

سیجانی افزود: استان قم که از نظر مساحت یک درصد کشور است در زمینه‌های تولید و صنعت حرفی برای گفتن دارد و این استان در زمینه تسهیلات رونق تولید رتبه ۱۱ کشور را به خود اختصاص داده است

وی اظهار داشت: بعضی واحدهای تولیدی با پیگیری مسائل بانکی و تأمین اجتماعی آن‌ها حل شده است ولی بعضی مشکلات ملی است و در حیطه اختیارات ما نیست.

رشد واحدهای تولیدی قم در شرایط جنگ اقتصادی

در ادامه این جلسه رئیس اتحادیه صادرکنندگان استان قم گفت: قم استانی است که کم‌تر با معضل بیکاری روبرو است و بیشتر کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی در شرایط تحریم و جنگ اقتصادی رشد خوبی در زمینه فعالیت و صادرات دارند؛ اگر هم مشکلی باشد با کمک بخش خصوصی حل شده است.

حسن آقاجانی افزود: در سال ۹۲ حدود ۱۷ میلیون دلار صادرات به کشور عراق داشتیم و قم ظرفیت خوبی در زمینه صادرات دارد؛ در زمینه صادرات مشکلاتی وجود دارد که ملی است و باید با همکاری مسئولان ملی برطرف شود تا بتوانیم بازارهای بیشتری را کسب کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به نوسانات ارزی و تغییر ناعادلانه دلار و هم‌چنین مشکل مالیات ارزش افزوده، بعضی واحدهای تولیدی با چالش روبرو هستند در همه جای دنیا صادرکنندگان را تشویق می‌کنند این در حالی است که در کشور ایران صادرکنندگان را با مالیات سنگینی بی‌انگیزه می‌کنند؛ هم‌چنین تلاش شود زیرساخت‌های شهرک صنعتی برطرف شود.

کد خبر 4825746

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha