رئیس دبیرخانه مقابله با جریان‌های افراطی و تکفیری:

همکاری مشترک رهبران اسلامی، باعث تغییر سرنوشت ملت‌ها خواهد شد

همکاری مشترک رهبران اسلامی، باعث تغییر سرنوشت ملت‌ها خواهد شد

حجت الاسلام محمد حسن زمانی گفت: همکاری مشترک رهبران اسلامی، باعث تغییر سرنوشت ملت‌ها خواهد شد و اسلام دینی است که از آن به عنوان «رحمة للعالمین» یاد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، هیأت اعزامی دبیرخانه کنگره جهانی مقابله با جریان‌های افراطی و تکفیری کشورمان به مالزی طی نشستی در کوالالامپور با رییس جمعیت علمای جنوب شرق آسیا و رییس دبیرخانه سازمان‌های مردم‌نهاد اسلامی مالزی در این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار عزمی عبدالحمید، رئیس دبیرخانه سازمان‌های مردم‌نهاد اسلامی مالزی آمادگی سازمان‌های اسلامی این کشور را برای همکاری مشترک در منطقه جنوب شرق آسیا در راستای مقابله با افراطی‌گری دینی اعلام کرد.

وی با بیان شرحی از فعالیت‌ها و تلاش‌های سازمان‌های مردم‌نهاد مالزی، وحدت امت اسلامی و حمایت از محرومان و مستضعفان در راستای حقوق بشر اسلامی را از جمله این فعالیت‌ها برشمرد.

این فعال حقوق بشر اسلامی با اشاره به چالش‌های جهان اسلام، تفرقه‌افکنی و هجمه علیه کشورهای اسلامی را گسترده دانسته و اظهار امیدواری کرد که نهادها و سازمان‌های اسلامی در کشورهای مختلف با تعاملات بیشتر بتوانند نقش مؤثری در گذر از این برهه حساس ایفا کنند.

در این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن زمانی، رئیس دبیرخانه مقابله با جریان‌های افراطی و تکفیری نیز بر ضرورت تقویت مبارزه با این جریان‌ها در منطقه تأکید کرد و افزود: همکاری مشترک رهبران اسلامی، باعث تغییر سرنوشت ملت‌ها خواهد شد و اسلام دینی است که از آن به عنوان «رحمة للعالمین» یاد می‌شود.

در این دیدار ماموستا مصطفی خاتمی، امام جمعه اهل تسنن اشنویه نیز با تشکر از میزبان به خاطر دعوت از هیئت ایرانی، بر برادری و زندگی مسالمت‌آمیز اهل تسنن و شیعیان در ایران تأکید کرد و رسانه‌های صهیونیستی را عامل تفرقه‌افکنی و دشمنی در جهان اسلام دانست.

حجت‌الاسلام محمدرضا خوشخو دیگر شخصیت ایرانی حاضر نیز در ادامه این گفت‌وگو با تأکید بر رسالت دبیرخانه کنگره جهانی مبارزه با جریان‌های افراطی و تکفیری و تأکیدات آیت‌الله مکارم شیرازی به عنوان حامی این رسالت، ابراز امیدواری کرد که نشست‌های مشترک رسیدن به اهداف مشترک در راستای صلح و ثبات جهانی را در پی داشته باشد.

همچنین، شیخ عبدالغنی شمس‌الدین، رییس جمعیت علمای مالزی با اشاره به دشمنی دولت‌های غربی با هجمه به امت اسلامی بر ضرورت تبادل اندیشه و همکاری‌های مشترک و روشنگری در جهان اسلام تأکید کرد.

در ادامه این دیدار، طرفین بر انعقاد تفاهم‌نامه مشترک، تعاملات علمی دو سویه، تبادل اندیشه و استفاده از ظرفیت‌های هر دو مرکز در راستای مبارزه با افراط‌گرایی دینی تأکید کردند.

در پایان هدایایی از سوی دبیرخانه کنگره جهانی مقابله با جریان‌های افراطی و تکفیری به میزبان اهدا شد.

کد خبر 4827253

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha