به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز کرمی ریاست جمهوری در مراسم اختتامیه اولین جایزه سال استیکر که توسط پیام رسان بومی آیگپ برگزار شد، گفت: به هنرمندانی که این استیکرها را طراحی کرده اند، هزارآفرین می گویم.
وی گفت: در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره موضوع اکوسیستم فناوری و نوآوری صحبت میشود. ما در این مرکز زیست بوم فناوری و نوآوری را ابداع کردهایم که این زیست بوم در کشورهای پیشرفته ۲۷۰۰ میلیارد دلار گردش مالی سالانه دارد و در حوزه انیمیشن و کارتون سهم ایران ۶۰ میلیارد تومان است.
کرمی افزود: معاونت باید از شرکتهای دانش بنیان حمایت کند ولی برخی از طرحها در قالب این شرکت ها قابل تعریف نیست و بنابراین می توانند در قالب صنایع خلاق فرهنگی تعریف شود. شرکتهای طراحی استیکر نیز اگر راه اندازی شود میتواند در قالب این شرکتهای صنایع خلاق فرهنگی تعریف شود و از حمایت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بهره مند شوند.
در مراسم پایانی جایزه سال استیکر، برگزیدگان این رویداد هنری معرفی شدند و از استیکرهای متحرک پیامرسان آیگپ رونمایی شد.
میثم عسگری رئیس جایزه سال استیکر و مدیرعامل پیام رسان «آیگپ» نیز در این مراسم گفت: تجربه فضای مجازی و شبکههای اجتماعی و پیامرسانها در طول یک دهه گذشته، نشان داده است که استیکرها هم صاحب سبک و هم در حال پیشروی هستند به طوری که می توانند جایگزین ایموجیها شوند و کسب و کارهای تازه ای را در این زمینه ایجاد کنند.
وی با اشاره به اهمیت طراحی استیکرها برای پیام رسانهای ایرانی بیان کرد: در طول یک سال گذشته که امکان ارائه استیکرها در پیام رسان ها ایجاد شد، این دغدغه را داشتیم که با استیکرهایی که مفاهیم غربی و شرقی دارند، مواجه نشویم. بنابراین در اولین گام از هنرمندان دعوت کردیم تا آثاری را برای ما طراحی کنند که این استیکرها بهمن ماه سال گذشته مورد استفاده قرار گرفت ولی راضی کننده نبود؛ به این دلیل که اگرچه هنرمندان آن ایرانی بودند اما برگرفته از فرهنگ بومی و ملی ما نبود و استیکرهایی غریبه بودند و به همین دلیل طرح برگزاری مسابقه ای برای طراحی استیکر مطرح شد که در نهایت ایده «جایزه سال استیکر» شکل گرفت.
نظر شما