پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۳:۲۱

در لیگ برتر بانوان؛

تیم فوتبال وچان کردستان ملوان بندر انزلی را شکست داد

تیم فوتبال وچان کردستان ملوان بندر انزلی را شکست داد

سنندج - در ادامه رقابت‌های لیگ برتر فوتبال بانوان کشور وچان کردستان با ۴ گل ملوان بندر انزلی را شکست داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر امروز جمعه در رقابت‌های لیگ برتر فوتبال بانوان کشور در هفته چهاردهم در شهرهای مختلف کشور پیگیری شد.

تیم فوتبال وچان کردستان در ادامه بازی‌های خوب خود موفق شد تیم فوتبال ملوان بندر انزلی را با نتیجه ۴ بر صفر شکست دهد.

در این دیدار که به میزبانی تیم فوتبال ملوان بندر انزلی برگزار شاد نماینده استان کردستان در ادامه رقابت‌های خود موفق شد که میزبانش را از پیش روی بردارد.

گلهای تیم فوتبال استان کردستان را در این دیدار مرضیه نیکخواه ، سمیه خرمی، فاطمه مخدومی و فروغ موری به ثمر رساندند.

نماینده استان کردستان با کسب ۳ امتیاز این دیدار همچنان و با اختلاف سه امتیازی از تیم شهرداری بم در رتبه دوم جدول رقابت های لیگ برتر فوتبال بانوان کشور قرار دارد.

سمیه خرمی بازیکن تیم فوتبال وچان کردستان با به ثمر رساندن این گل موفق شد تعداد گل‌های زده خود را در این فصل از رقابت‌ها به عدد ۲۳ برساند و در صدر جدول گلزنان برتر لیگ برتر فوتبال بانوان کشور قرار دارد.

کد خبر 4833802

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha