امید محترمی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: صندوقهای کارآفرینی در راستای تجمیع سرمایههای خرد شکل میگیرد و در مشارکت اجتماعی، فرهنگی هرچه بیشتر افراد به ویژه در مناطق روستایی مؤثر است و ایجاد واحدهای تولیدی و اشتغال را به همراه دارد.
مسئول بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی ادامه داد: بسیج سازندگی استان به شکل تسهیل گر در نقاط شهری و روستایی حضور دارد و برای ایجاد کسب و کارهای کوچک اقدام و در این زمینه صندوقهای خرد خانگی و محلی تأسیس میکند.
محترمی بیان کرد: در این رابطه و در راستای محقق ساختن سیاستهای اقتصادی مقاومتی و مردمی شدن اقتصاد، نزدیک به چهل تسهیل گر آموزش دیده و توانمند بسیج سازندگی استان در جذب مشارکتهای مردمی مشغول به فعالیت هستند.
مسئول بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی گفت: تسهیل گران شیوه ایجاد صندوق کارآفرینی را در مناطق روستایی و شهری به افراد و خانوادهها آموزش میدهند و تا به نتیجه رسیدن صندوق در کنار آنها هستند.
محترمی ادامه داد: تاکنون ۴۵۰ صندوق کار آفرینی در نقاط شهری و روستایی استان توسط مردم شکل گرفته و به واسطه این صندوقها نزدیک به ۲۵۰ فرصت شغلی در یک سال اخیر در مناطق روستایی ایجاد شده است.
مسئول بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی افزود: بسیج سازندگی این کار را برای کمک به ترویج سنت قرض الحسنه و ایجاد اشتغال در روستاها انجام میدهد و تفاهم نامههایی نیز با صندوق کار آفرینی استان و بانکهای مختلف در سطح استان منعقد شده که روستاییان میتوانند از این فرصت استفاده کنند.
نظر شما