۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۰۵

بانوان فعال استان قزوین:

بانوان قادرند در توسعه استان قزوین نقش بیشتری بر عهده بگیرند

بانوان قادرند در توسعه استان قزوین نقش بیشتری بر عهده بگیرند

قزوین- نمایندگان بانوان فعال استان قزوین اعلام کردند: بانوان در عرصه های مختلف ظرفیت و استعدادهای زیادی برای توسعه استان دارند و آماده اند مسئولیت های بیشتری برعهده بگیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، نخستین نشست صمیمانه استاندار و بانوان فعال استان ظهر شنبه در محل استانداری قزوین برگزار شد و بانوان دیدگاه‌های خود را مطرح کردند.

زهرا یوسفی عضو شورای اسلامی شهر قزوین در این جلسه گفت: تعداد زنان بد سرپرست در استان بیشتر شده و باید مشکلات آنها پیگیری شود تا بتوانیم از آنها حمایت کنیم.

وی بیان کرد: در صددیم اولین نمایشگاه فروش صنایع دستی را در قزوین راه اندازی کنیم که نیازمند واگذاری قطعه زمین مناسبی هستیم تا بازارچه هنرهای دستی زنان فعال شود تا با فروش محصولات آنها به توانمند سازی بانوان کمک شود.

فیض اللهی عضو شورای شهر آبیک به عنوان نماینده شهرستان‌ها اظهار داشت: مدیریت بانوان و آسیب‌های اجتماعی آنها باید مورد توجه قرار گیرد تا این ظرفیت مغفول نماند.

امامی عضو شورای آبگرم هم بیان کرد: نگاه به مدیریت بانوان درشهرستان ها مشهود نیست و جای خالی واگذاری مسئولان به این گروه خالی است و رویکرد فرمانداران به توان مدیریتی بانوان نیازمند اصلاح است.

وی اضافه کد: نشاط اجتماعی در شهرستان‌ها کم است و فضا و بستر مناسبی برای آن مهیا نیست و حتی برنامه‌های متولیان فرهنگی شاد نیست و امکانات لازم نیز مهیا نشده و تنها به ساخت یک بوستان بانوان در برخی شهره اکتفا کرده ایم که جوابگو نیست.

مهدیه قافله باشی عضو شورای اسلامی شهر قزوین هم گفت: در این دولت در استان ۱۲ مدیر زن داریم اما فرمانداران همراهی لازم را در شهرستان‌ها برای واگذاری امور مدیریتی به بانوان ندارند که امیدواریم این رویکرد اصلاح شود.

وی اضافه کرد: مطالبه زنان فقط یک معاونت در استانداری نیست زیرا زنان وقت بیشتری دارند، پاک دست ترند و توانایی لازم را برای مسئولیت پذیری دارند و می‌توان از آنها در مدیریت بیشتر بهره برد.

قافله باشی تصریح کرد: زیرساخت برای حوزه زنان هنوز بخوبی مهیا نیست و زنان شاغل مسئولیت سنگین‌تری دارند ولی فرصت استفاده از اماکن ورزشی را در همه ساعات ندارند که باید این مشکل حل شود و استاندار محترم نیز لازم است در مراسم ویژه بانوان حضور بیشتری داشته باشند.

محدیث کریمی به نمایندگی از کودکان خواستار افزایش آموزش‌های مهارتی برای کودکان شد تا اعتماد به نفس آنها بیشتر شود.

مطهره گروسی دیگر نماینده کودکان هم گفت: مشکلات کودکان خیابانی ما را نگران می‌کند و آنها که از سواد خواندن جامانده اند و هزینه لوازم تحصیلی ندارند و نیز گسترش اعتیاد برای کودکان و نوجوانان نگران کننده است.

مهناز اسماعیلی به نمایندگی از رسانه‌ها اظهار داشت: نبود امنیت شغلی، معیشت و رفاه مناسب برای بانوان فعال در رسانه‌ها، نداشتن مسکن و سختی کار از مشکلات این حوزه است.

اسماعیلی تصریح کرد: زنان وظیفه مادری، همسر داری و امور اجتماعی را بر عهده دارند اما در مدیریت رسانه‌ها کمتر حضور دارند.

وی بیان کرد: روزنامه‌های مکتوب در حال خروج از عرصه رقابت هستند در حالی که رسانه مکتوب ماندگار تر است تاریخ مکتوب استان در مطبوعات ثبت و ضبط شده اما نفس رسانه‌های مکتوب به شماره افتاده است که نیازمند کمک هستند و در این میان پاسخگو بودن مدیریان نیز از دغدغه‌ها رسانه هاست.

خانم گلپور به نمایندگی از وکلای بانو گفت: وکیل ستیزی و وکیل هراسی در جامعه تبلیغ می‌شود که بسیار آسیب زا ست و موجب بی اعتمادی مردم به این شغل شده است.

وی اضافه کرد: در تعیین دستمزد وکلا مشکلات جدی داریم و به دلیل نقص قانون هزینه‌ها متناسب با خدمات نیست که باید برای آن تدبیر شود.

مبینا کلهر نماینده دانش آموزی هم مشکلات نوجوانان را مطرح کرد و گفت: امنیت بسیار مهم است و برخی معابر و بوستان‌های شهر قزوین روشنایی لازم را ندارد و برای دختران نگران کننده است که خواستار رفع آن هستیم.

وی بیان کرد: در بوستان ویژه بانوان محدودیت قائل می‌شوند که منطقی نیست و استفاده از استخر برای دختران دانش آموز در نوبت عصر مهیا نیست و فضای مجازی هم نگران کننده است و در این میان ضرورت دارد برای روشنگری دانش آموزان با پیامدهای اعتیاد آموزش‌های بیشتری داده شود.

منفرد از کارآفرینان زن استان هم اظهار داشت: بانوان می‌توانند در اقتصاد هم حرف زیادی برای گفتن داشته باشند و در این شرایط ما قادریم صادرات خود را بالا ببریم تا برخی از چالش‌ها جبران شود.

خانم ژوبین نماینده صنایع بزرگ هم که در تولید آرد و نان فعالیت دارد گفت: وقتی مدیر یک واحد زن است نگاه حمایتی خوبی نمی‌شود.

میرحسینی از انجمن جامعه شناسی استان قزوین هم اظهار داشت: یادگیری اجتماعی نیازمند بسترسازی است و باید برای افزایش مهارت دانش آموزان در عرصه‌های مختلف جدیت بیشتری داشته باشیم.

فاطمه نظری مخترع شاخص قزوینی هم در خصوص تسریع در واگذاری زمین برای راه اندازی فاز اول سرزمین ربات‌ها در قزوین خواستار مساعدت استاندار و شهرداری قزوین شد.

کد خبر 4834825

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha