به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله العظمی مکارم شیرازی در دیدار رئیس سازمان بازرسی کل کشور که در دفتر این استاد سطوح عالی حوزه در قم برگزار شد، فعالیت سازمان بازرسی را مصداق امر به معروف و نهی از منکر دانست.
وی با تأکید بر لزوم جدی گرفتن امر نظارت و بازرسی در کشور خاطرنشان کرد: علی رغم سخت گیریهای دستگاه قضا و بازرسیهایی که میشود، مفاسد و قاچاق در کشور کم نیست، عدهای تا میتوانند اجناس را به صورت قاچاق وارد میکنند و معلوم نیست به کجا متکی هستند.
این مفسر قرآن کریم با تأکید بر اینکه قاچاق کمر تولید داخل را میشکند و واحدهای تولیدی و کارخانجات را فلج میکند، گفت: یکی دیگر از مشکلاتی که تولید کنندگان کشور را زمین گیر کرده، بحث واردات بی رویه است. عدهای منافع خودشان را در واردات بی رویه می بیننند، اینها باید بدانند که در حقیقت با این کار تولید داخلی کشور را زمین گیر کردهاند.
رد صلاحیت حدود ۹۰ نفر از نمایندگان مجلس تعجب برانگیز است
وی با اشاره به رد صلاحیت حدود ۹۰ نفر از نمایندگان کنونی مجلس به دلایل مختلف از جمله مسائل مالی، این مسئله را تعجب برانگیز توصیف و تأکید کرد: اینها مسائلی است که مردم درباره آن فکر میکنند و نظر میدهند، لذا باید به گونهای برخورد شود که مردم بیش از پیش امیدوار شوند.
آیت الله مکارم شیرازی در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم جدیت و اهتمام بیشتر مسئولان مخصوصاً رئیس محترم دستگاه قضا برای حل مشکلات اقتصادی تأکید کرد و گفت: تا زمانی که مسائل اقتصادی حل نشود مشکلات دیگر نیز حل نخواهد شد.
وی افزود: ما با وجود اینکه در تحریم هستیم اما بحمدالله امکانات و توانمندیهای بسیاری در کشور داریم که میتوانیم با مدیریت صحیح روی پای خودمان بایستیم؛ به شرط اینکه فسادی نباشد و اقتصادمان را سامان ببخشیم.
امر به معروف و نهی از منکر شجاعت میخواهد
مرجع تقلید شیعیان با تأکید بر اینکه امر به معروف و نهی از منکر شجاعت میخواهد و اگر شجاعت نباشد دچار مشکل خواهیم شد، اظهار داشت: حضرت امام و رهبر بزرگوار انقلاب با تکیه بر همین روحیه شجاعت و با اخلاص و تدبیری که داشتند توانستند در برابر دشمنان بایستند.
وی با تاکید بر لزوم توجه به علتها به جای رسیدگی به معلول، گفت: امیدواریم با تلاشهای جناب آقای رئیسی و شما و همکارانتان در سازمان بازرسی بتوانید به صورت جدی در این زمینه اقدام کنید و سرچشمهها را در نظر داشته باشید و گامهای مؤثری را بردارید، چراکه تنها مبارزه با معلول کافی نیست.
نظر شما