۷ بهمن ۱۳۹۸، ۱۳:۲۹

تحقق طرح «هرمحله یک بازار میوه وتره بار» درغربی‌ترین منطقه پایتخت

تحقق طرح «هرمحله یک بازار میوه وتره بار» درغربی‌ترین منطقه پایتخت

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران و شهردار منطقه ۲۲ بر ارتقای کیفی یک میدان و ۱۱ بازار میوه و تره بار این منطقه به عنوان غربی‌ترین منطقه پایتخت تاکید کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در جلسه مشترک مدیرعامل سازمان و شهردار منطقه ۲۲ و معاونان دو مجموعه، با اعلام تحقق اهداف این سازمان در اجرای طرح «هر محله یک بازار میوه و تره بار» در منطقه ۲۲، ارتقای کیفی و بهبود کیفیت خدمات رسانی این مراکز برای پاسخگویی به نیازهای روزانه ۲۲۰ هزار نفر جمعیت این منطقه، مورد تاکید قرار گرفت.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در این دیدار با اعلام اینکه هفته گذشته دو بازار جدید میوه و تره بار در تهران از سوی اهالی محله‌هایی که این بازارها در آنها واقع شده‌اند، افتتاح و به بهره‌برداری رسیده است، گفت: به زودی سه بازار دیگر نیز توسط شهروندان، افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

سید سعید راد با اشاره به اینکه در ساخت بازارهای جدید، علاوه بر توجه به معماری داخلی و بیرونی، استفاده بهینه از حداکثر فضای موجود را مورد توجه قرار داده‌ایم، افزود: با توجه بارگذاری‌های مسکونی در منطقه ۲۲ و افزایش روزافزون جهت این منطقه رو به رشد، علاوه بر ارتقای کیفی بازارهای موجود، می‌بایست نیم نگاهی نیز به توسعه بازارهای جدید در سطح منطقه ۲۲ داشته باشیم.

وی با بیان اینکه فعالیت میادین میوه و تره بار نقش موثری در کنترل بازار و کاهش قیمت‌ها دارند، اظهار کرد: اگر یک روز محصولات پرمصرفی همچون سیب زمینی، پیاز، خیار و گوجه فرنگی در بازارهای میوه و تره بار عرضه نشود، قیمت این محصولات در سطح شهر به میزان قابل توجهی افزایش می‌یابند.

راد با اعلام اینکه در حال حاضر قیمت میوه و تره بار در میادین میوه و تره بار ۴۰ تا ۴۷ درصد زیر میانگین قیمت سطح شهر است و این اختلاف قیمت در برخی محصولات به ۵۲ درصد نیز می‌رسد، تصریح کرد: به شدت کار می‌کنیم تا مردم بتوانند با حداقل هزینه ممکن، بیشترین محصول را از میادین میوه و تره بار خریداری کنند و تا جای ممکن از کوچک شدن سفره خانواده‌ها جلوگیری می‌کنیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در این دیدار با تاکید بر اینکه بر اساس بخشنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت، میادین میوه و تره بار با الگوبرداری از تهران در سراسر کشور اجرا می‌شود، خاطرنشان کرد: کیفیت گوشت قرمز و گوشت مرغی که در میادین میوه و تره بار تهران توزیع می‌شود، بر اساس استانداردهای بهداشتی به تایید دامپزشکان این سازمان می‌رسد.

شهردار منطقه ۲۲ نیز در این دیدار، لزوم مشارکت هر چه بیشتر بخش خصوصی در راه اندازی میادین میوه و تره بار در راستای رویکرد دولت و مدیریت شهری در استفاده از این بخش را مورد تاکید قرار داد و گفت: منطقه ۲۲ به سرعت در حال توسعه است و رشد جمعیت این منطقه ۵ برابر رشد متوسط شهر تهران است.

علی نوذرپور با تاکید بر اینکه با توجه به استقرار روزافزون جمعیت در منطقه ۲۲، انتظار می‌رود جمعیت ۲۲۰ هزار نفری این منطقه تا سال ۱۴۰۵ به ۳۵۰ هزار نفر برسد، خاطرنشان کرد: همین موضوع، اهمیت و ضرورت افزایش سرانه‌های خدماتی از جمله توسعه بازارهای میوه و تره بار در این منطقه را دو چندان کرده است.

کد خبر 4836486

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha