۱۲ بهمن ۱۳۹۸، ۱۱:۳۰

اخبار کوتاه ورزشی

دوچرخه سواران قزوین در رقابت های قهرمانی آسیا شرکت می‌کنند

دوچرخه سواران قزوین در رقابت های قهرمانی آسیا شرکت می‌کنند

قزوین- تیم ملی دوچرخه سواری کوهستان با دو رکابزن قزوینی در رقابت‌های قهرمانی آسیا شرکت می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین زنجانیان و طاها قابلی دو رکابزن قزوینی در ترکیب تیم ملی دوچرخه و در رشته دانهیل در مسابقات قهرمانی آسیایی به مصاف حریفان می‌روند.

مسابقات دوچرخه سواری قهرمانی آسیا از تاریخ ۱۲ تا ۱۶ بهمن در شهر شیانگ یانگ تایلند برگزار می‌شود.

تیم والیبال شهرداری، برابر پاس گرگان پیروز شد

تیم والیبال شهرداری قزوین در هفته پانزدهم لیگ یک والیبال باشگاه‌های کشور، برابر تیم پاس گرگان پیروز شد.

در ادامه رقابت‌های والیبال دسته اول باشگاه‌های کشور و در بازی هفته پانزدهم، تیم شهرداری قزوین در بازی خانگی، برابر تیم پاس گرگان اردکان صف آرایی کرد، شاگردان علی مؤذن در تیم والیبال شهرداری قزوین در این بازی با نتیجه، ۳ بر ۱ پیروز شدند.

تیم والیبال شهرداری قزوین با این برد، در جایگاه دوم قرار دارد.

تداوم حضور تکواندو کار استان در اردوی تیم‌ملی

با پایان مسابقات انتخابی درون اردویی تیم ملی تکواندو، مهدی‌جلالی، مهران‌برخورداری و عرفان‌حیدری از استان قزوین موفق شدند جواز حضور در اردو را کسب کنند.

ملی پوشان برای شرکت در مسابقات قهرمانی آسیا که ۱۴ تا ۱۶ اسفندماه در بیروت لبنان برگزار می‌شود، خود را آماده می‌کنند.

مسابقات انتخابی درون اردویی تیم ملی تکواندو مردان در فدراسیون تکواندو برگزار شد.

تیم بسکتبال دختران شورا و شهرداری پیروز بازی تدارکاتی شدند

تیم بسکتبال دختران شورا و شهرداری قزوین، پیش از بازی یک چهارم نهایی در بازی دوستانه و تدارکاتی برابر تیم دسته دومی تیم نارسینا تهران به میدان رفت و با نتیجه ۶۸ بر ۳۱ پیروز شد.

شاگردان افسانه حسن نایبی در ادامه رقابت‌های لیگ یک بسکتبال باشگاه‌های کشور، اول اسفند در مرحله یک چهارم نهایی به میدان می‌روند.

تیم فوتسال کراپ در خانه نبرد

در ادامه رقابت‌های فوتسال دسته اول باشگاه‌های کشور و در بازی هفته نوزدهم، تیم فوتسال کراپ الوند ایرانیان در خانه برابر تیم ارنوش کاشان با نتیجه ۴-۴ متوقف شد.

تیم کراپ با ۲۶ امتیاز در صدر گروه ایستاد.

مسابقات والیبال دختران شهرستان قزوین برگزار شد

در پایان دومین دوره مسابقات والیبال قهرمانی دختران شهرستان قزوین، تیم امیرالمومنین، تیم آکادمی علی مؤذن و تیم سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی فرهنگسرای شهرداری عناوین اول تا سوم را کسب کردند.

این رقابت‌ها در رده سنی نونهالان متولدین ۸۲ تا ۸۵ سال با شرکت ۵ تیم در سالن امیرالمومنین مینودر برگزار شد.

هفته گذشته این رقابت‌ها در نونهالان ۱۳ سال برگزار شد.

تیم فوتبال کاسپین فردا برابر تیم استقلال صف آرایی می‌کند

در ادامه هفته هفدهم لیگ دو فوتبال کشور، تیم فوتبال کاسپین قزوین در بازی خارج از خانه میهمان استقلال ملاثنی است.

این بازی فردا ساعت ۱۴ در حالی برگزار می‌شود که تیم کاسپین در مکان یازدهم گروه شمال قرار دارد.

لیگ بسکتبال پایه استان آغاز به کار کرد

در هفته اول این رقابت‌ها در رده سنی، زیر ۱۲ سال، قزوین الف و ب، در رده سنی زیر ۱۵ سال، پیتزا پله و قزوین ب برابر حریفان به برتری دست یافتند.

مسابقات لیگ بسکتبال پایه استان با حضور ۲۶ تیم در ۴ رده سنی از امروز آغاز و تا تیر ماه سال ۹۹ در خانه بسکتبال قزوین ادامه دارد.

کد خبر 4840948

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha