دکتر منوچهر منطقی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه شرکتهای دانش بنیان همواره در صدد هستند موتور، اتوبوس، خودورهای برقی و خودران را به تولید برسانند، اظهار کرد: بهره برداری از خودروهای برقی در کشور زودتر از خودروهای خودران خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه پروسه تولید خودروهای خودران طولانیتر از خودروهای برقی است، عنوان کرد: ما تا دو الی سه سال آینده شاهد خودروهای برقی در دسته اتوبوسهای برقی خواهیم بود.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حملونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: البته که تولید موتور سیکلت های برقی در کشور که از چندسال پیش شروع شده و کمتر از دو الی سه سال آینده و زودتر از اتوبوسهای برقی وارد سطح شهر خواهند شد.
وی در پاسخ به اینکه در کدام شهرها استفاده از اتوبوس و موتورسیکلتهای برقی عمومی میشود، گفت: معمولاً شهرهایی متقاضی هستند اما در ابتدا در تهران، اصفهان و مشهد این اقدام آغاز خواهد شد.
منطقی افزود: تولید این اتوبوس و موتورسیکلتهای برقی که در یکی دو سال آینده به بهره برداری می رسند عمدتاً توسط شرکتهای دانش بنیان به نتیجه رسیده است.
وی با بیان اینکه خوشبختانه کشور استعدادهای خوب و فوق العاده ای در تولید خودروهای برقی دارد، افزود: شاکله خودروهای برقی روی ۴ فناوری حوزههای الکترونیک، ارتباطات، کنترل و الکتریسیته است که در این زمینه محققان استعدادهای خوبی دارند؛ به قدری خوب در این زمینهها عمل کردهایم که میتوانیم در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم.
به گفته منطقی، فعلاً بهره برداری اتوبوس، موتورسیکلت و خودروی برقی در اولویت ما است و بعد از آن امیدوار هستیم به سمت تولید خودروهای خودران برویم.
وی با بیان اینکه برای تولید خودروهای خودران نیاز به پلتفرم خودروهای برقی داریم گفت: تولید خودروهای خودران زمان بر است و نیاز است که اول خودروهای برقی را در کشور داشته باشیم و به تولید برسانیم.
وی با تاکید بر اینکه توسط دو خودروسازی بزرگ کشور، ۲ خودرو برقی شده، گفت: نمونههای اولیه این خودروها ساخته شده که با اتکا به شرکتهای دانش بنیان و حمایتهای دولت به تولید انبوه خواهند رسید.
نظر شما