به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، در این جلسه محسن جوادی با تشکر از دستاندرکاران برگزاری جشنواره چهاردهم گفت: همه ما بر این امر واقفیم که برگزاری یک رویداد ملی ادبی در مدت زمانی نسبتاً کوتاه بسیار مشکل است؛ ولی خوشحالم که گروه علمی و اجرایی جشنواره شعر فجر از عهده این کار برآمد. به همه دستاندرکاران جشنواره شعر فجر و بنیاد شعر و ادبیات داستانی خدا قوت میگویم.
معاون امور فرهنگی وزارت ارشاد تصریح کرد: امیدوارم شرایط به گونهای شود که با دایر شدن دبیرخانه دائمی رویدادهای ملی ادبی همچون جشنواره شعر فجر و جایزه ادبی جلال آل احمد، گردآوری و بررسی آثار در طول سال و به صورت مستمر انجام شود.
در ادامه جلسه مهدی قزلی، دبیر اجرایی جشنواره نیز با تشکر از دبیر علمی، هیأت علمی و داوران گفت: هر چند در این دوره مسائلی همچون سنگاندازیهای گروهی شاعرنماهای بازاری و هجمههای تحریم جشنوارههای فجر موجب تکدر خاطر هیأت علمی و داوران شد، ولی مجموعه بنیاد شعر و ادبیات داستانی تمام تلاش خود را بکار بست که شرایط روند بررسی علمی آثار به دور از هرگونه تنش یا فشار انجام شود.
سعید بیابانکی نیز در سخنانی گفت: همه جشنوارههای جهان درگیر حواشی هستند و رسانهها نیز متأسفانه کمتر به متن رویداد پرداخته و در مقابل به این حواشی دامن میزنند.
دبیرعلمی چهاردهمین جشنواره شعر فجر در ادامه گفت: دبیرخانه جشنواره شعر فجر اولین جشنوارهای بود که پس از شهادت سردار بزرگ، حاج قاسم سلیمانی در جوار مزار مطهر ایشان مراسمی به پاسداشت مقام شهید برگزار کرد، ولی این مراسم آنچنان که شایسته بود در رسانهها منعکس نشد.
بیابانکی در پایان صحبتهای خود از اعضای هیأت علمی و داوران بخشهای مختلف جشنواره که دوره دشواری را در میان ناملایمات و نامهربانیها طی کردهاند، تشکر و قدردانی کرد.
این گزارش میافزاید، در این جلسه هماندیشی، هر یک از حاضران نظرات و دیدگاههای خود را درباره بخشهای مختلف جشنواره و نیز روند این رویداد ادبی در دورههای آتی بیان کردند.
نظر شما