پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۸:۳۰

سردار زاهدیان تشریح کرد

جزئیات انهدام بزرگترین شبکه بین المللی تهیه و توزیع مواد مخدر

جزئیات انهدام بزرگترین شبکه بین المللی تهیه و توزیع مواد مخدر

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا، جزئیات عملیات شناسایی و انهدام بزرگترین شبکه بین المللی تهیه و توزیع مواد مخدر صنعتی در استان را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار محمد مسعود زاهدیان در تشریح این خبر اظهار داشت: با اقدامات اطلاعاتی و شبانه روزی مأموران مبارزه با مواد مخدر استان هرمزگان بزرگترین شبکه تهیه و توزیع مواد مخدر صنعتی در جنوب کشور شناسایی و متلاشی شد.

وی افزود: اعضای این شبکه به صورت خانوادگی در امر تهیه و توزیع مواد مخدر فعالیت داشته و در سال حدود ۳ تن هروئین و شیشه از کشورهای افغانستان و پاکستان به صورت سازمان یافته و بسیار پیچیده به کشور قاچاق و در استان هرمزگان و استان‌های همجوار و کشورهای خلیج فارس به فروش می‌رسانند.

سردار زاهدیان تصریح کرد: اعضای این شبکه با خرید و فروش مواد مخدر دارای ثروت و اموال نامشروعی بوده و از تمکن مالی بسیار بالایی برخوردار بوده اند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا خاطر نشان کرد: با اقدامات شبانه روزی پلیس ۷ تن از اعضای این شبکه بین المللی دستگیر و تاکنون ۴۰ میلیارد ریال وجه نقد، ۵۳ واحد ساختمان و مستغلات ،۶۱ کیلوگرم طلا و جواهرات و۴۳ دستگاه انواع خودروهای ایرانی و خارجی از اعضای شبکه به ارزشی بالغ بر هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال شناسایی و توقیف و متهمان با تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند.

گفتنی است، مستندی در این رابطه تهیه شده که در آینده نزدیک از صدا و سیما پخش خواهد شد.

کد خبر 4844709

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha