الوطن فاش کرد؛

ارتش ترکیه بافت جمعیتی عفرین را تغییر داده است

ارتش ترکیه بافت جمعیتی عفرین را تغییر داده است

یک رسانه سوری گزارش داد که ارتش ترکیه بر دامنه اقدامات خود برای تغییر بافت جمعیتی در مناطق تحت کنترل خود در شمال سوریه افزوده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه الوطن سوریه گزارش داد: ارتش ترکیه بر دامنه اقدامات خود برای تغییر بافت جمعیتی در مناطق تحت کنترل خود در شمال سوریه افزوده است.

این رسانه اعلام کرد: اشغالگران ترکیه ای صدها خانواده تروریستها از ادلب را در منطقه عفرین تحت تسلط آنکارا اسکان داده اند و این پس از بیرون راندن ساکنان اصلی است.

یک منبع از ناحیه بلبله از توابع عفرین به الوطن گفت: بیش از ۸۰۰ خانواده از ادلب در عفرین اسکان داده شده اند و مزدوران دولت ترکیه بر عملیات اسکان نظارت دارند.

یک منبع دیگر هم گزارش داد: مزدوران اشغالگران ترکیه ای ۵۵ خانواده را در روستای ترنده، ۲۴ خانواده را در روستای جوقه، ۶۲ خانواده را روستای بابلیت، ۴۵ خانواده در روستای تل طویل، دو خانواده در روستای استیر، ۸۵ خانواده در روستای کفیره، ۶۸ خانواده در روستای برج حیر، ۲۴۰ خانواده در روستای عنداره، ۶۶ خانواده در روستای اسکان، ۳۸ خانواده در روستای باسوطه از توابع ناحیه شیرا و ۵۷ خانواده در روستای کفرزیت از تواابع ناحیه جندریس اسکان داده اند.

کد خبر 4845519

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha