به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام عبدالکریم بهجتپور عصر شنبه در جلسه با اصحاب رسانه ایلام اظهار داشت: ۵۰۰ مدرسه علمیه در کشور فعالیت دارد که ۴۱۲ مدرسه در سطح یک و دو و مابقی در سطح سه و چهار فعالیت دارند.
وی افزود: ۱۱۰ هزار نفر تاکنون در حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور فارغ التحصیل شدهاند و در حال حاضر ۸۲ هزار نفر مشغول به تحصیل هستند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور با اشاره به اینکه بودجه ۱۹۰ میلیارد تومانی در سال ۹۹ برای حوزههای علمیه خواهران تصویب شده است، گفت: هم اکنون ۱۶ رشته در سطح سه و چهار رشته در سطح چهار در دانشگاههای حوزه علمیه دختران تدریس میشود.
وی گفت: هم اکنون در برخی از وزارتخانهها و دستگاههای کلان کشور مانند وزارت کشور، آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناروی، بهزیستی و … از بانوان طلبه حوزههای علمیه برای هم اندیشی در خصوص کاهش معضلات اجتماعی استفاده میشود.
وی تاکید کرد: زنان ظرفیتهای زیادی در زمینههای اجتماعی، دینی و تربیتی دارند و باید از این ظرفیتهای آنها به خوبی بهره برداری و بویژه سطح توانمندی تربیتی و اجتماعی زنان در جوامع سنتی را افزایش دهند.
وی با اشاره به ویژگیهای یک مجلس کارآمد گفت: مجلس کارآمد باید برگرفته از انقلاب باشد، باید به فکر حل مشکلات مردم باشد و به دنبال مایوس کردن دشمنان کشور باشند.
بهجتپور عنوان کرد: مجلسی کارآمد است که به دنبال اجرایی شدن عدالت در سطح جامعه باشد.
وی با اشاره به اینکه هدف اصلی حوزه علمیه در کشور پرورش نیروی کنشگر اجتماعی است، گفت: از مهمترین اهداف حوزه علمیه افزایش اثرگستری بانوان در کشور است.
حجتالاسلام عبدالکریم بهجتپور اظهار داشت: هدف مدارس علمیه تربیت توام علمی، تربیتی، دینی و اجتماعی طلاب و تحصیل کردگان علوم حوزی است.
وی افزود: هم اکنون از جمع ۹ نفره شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه سه نفر خانم عضو هیئت هستند که به دستور مقام معظم رهبری این عدد به چهار نفر افزایش مییابد.
نظر شما