۲۳ بهمن ۱۳۹۸، ۱۵:۳۹

در یک شرکت دانش بنیان انجام شد؛

تولید اتوماسیون صنعتی ایرانی ۶۰۰ درصد ارزان‌تر از محصول خارجی

تولید اتوماسیون صنعتی ایرانی ۶۰۰ درصد ارزان‌تر از محصول خارجی

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی توانسته با طراحی و تولید سیستم‌های تله‌متری و اتوماسیون صنعتی علاوه بر اشتغال‌زایی برای کشور از واردات این قبیل تجهیزات جلوگیری کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صنعت تجهیزات برق به دلایل مختلف مانند نیروی انسانی متخصص، بازارهای خوب داخلی و صادراتی، ایجاد اشتغال گسترده و همچنین موضوعات تحریم از اهمیت بالایی در توسعه و پیشرفت کشورمان برخوردار است.

رضا کتابدار مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان درباره نوع فعالیت و محصولات تولیدی این شرکت گفت: این مجموعه در زمینه طراحی و تولید سیستم‌های تله‌متری و اتوماسیون صنعتی آب و همچنین صنعت برق و اتوماسیون شبکه‌های توزیع و فعالیت‌های صنعتی و نیز طراحی و ساخت PLC های ماژولار و تولید تابلوهای RTU مورد نیاز و نیز طراحی و ساخت رادیو مودم‌های صنعتی فعالیت دارد.

این فعال فناور درباره کاربرد دستگاه PLC/RTU تولید شده این شرکت گفت: این تجهیزات در صنایع نفت و گاز، شرکت‌های برق، شرکت‌های گاز، شرکت‌های آب و بسیاری دیگر از صنایع کاربرد فراوانی دارد.

وی ادامه داد: این سیستم، یک سیستم کنترلی است که در کنار تجهیزات موجود نصب می‌شود، دستگاه PLC/RTU این امکان را به کاربر می‌دهد تا سطح سایت را از طریق اتاق کنترل مرکزی کنترل و مانیتور کند.

کتابدار اضافه کرد: قابلیت ماژولار بودن دستگاه امکان گسترش تعداد ورودی خروجی‌های دیجیتال و آنالوگ را فراهم ساخته و دستگاه را منعطف با نیازهای یک سیستم کنترل و مانیتورینگ جامع و کامل می سازد و قابلیت ارتباط با سایر تجهیزات و نرم افزارهای کنترل مانیتورینگ از طریق بسترهای سریال و اترنت و پروتکل‌های مختلف را دارد.

این فعال فناور درباره میزان اشتغال‌زایی صورت گرفته در این شرکت گفت: به صورت ثابت و مستقیم ۵۰ نفر مشغول به کار هستند و به صورت غیرمستقیم نیز این تعداد بسیار بیشتر است.

وی درباره صادرات محصول به کشورهای منطقه نیز توضیح داد: قطعا به دنبال صادرات هستیم ولی برای صادرات به کشورهای منطقه به دلیل نبود زیرساخت مناسب در کشور مقصد هنوز امکان صادرات فراهم نشده است.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان بیان کرد: پیش از آغاز فعالیت این شرکت تامین این تجهیزات از طریق واردات صورت می‌گرفت و در حال حاضر نیز به دلیل شرایط موجود واردات بسیار به سختی صورت می‌گیرد.

کتابدار درباره اختلاف قیمت محصول تولیدی این شرکت با نمونه مشابه خارجی آن گفت: قیمت کالای ساخته شده کشور کره جنوبی حدود ۵۰ درصد و نمونه اروپایی آن حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ درصد گران‌تر از محصول ایرانی است و این در حالی است که قابلیت و کارایی دستگاه خارجی و ایرانی تفاوتی با یکدیگر ندارد.

کد خبر 4851532

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha