۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۳:۳۰

رئیس پلیس سایبری کشور خبرداد؛

ارسال حدود ۹۱ هزار پیامک امنیتی به مدیران کسب و کارهای اینترنتی  

ارسال حدود ۹۱ هزار پیامک امنیتی به مدیران کسب و کارهای اینترنتی  

رئیس پلیس سایبری کشورگفت: در سال جاری، حدود ۹۱ هزار پیامک امنیتی در حوزه سخت افزار، نرم افزار و به روز رسانی به مدیران کسب و کارهای اینترنتی ارسال شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا ناجا در اولین نشست پلیس فتا با مدیران و فعالان زیست بوم کسب و کارهای فضای مجازی، هدف از برگزاری این مراسم را تحقق امنیت فعالیت افراد در کسب و کارهای اینترنتی و ارتقا آن در حفظ داده‌های اطلاعاتی شهروندان بیان کرد.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه طی دو سال اخیر ایران در حوزه دانش و نوآوری به شاخص‌های قابل اتکا رسیده است، خاطر نشان کرد: حرکت اقتصادی در سیر تکاملی خودش پیش می‌رود و همزمان با آن قوانین و مقررات شکل می‌گیرد؛ در این راستا وظیفه پلیس فتا ناجا تأمین امنیت فضای سایبر، کاربران و زیر ساخت‌ها است.

رئیس پلیس فتا ناجا با بیان اینکه براساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی، نیروی انتظامی و پلیس فتا وظیفه رسیدگی به حوادث رایانه‌ای و حملات سایبری را دارند، تصریح کرد: حوزه پیشگیری در برخورد با جرایم سایبری از اولویت‌های پلیس فتا است؛ نباید پس رویدادی بود، حوزه آسیب پذیری باید شناخته شود و ضمن تعامل با کسانی که در این حوزه فعالیت می‌کنند، آسیب پذیری ها را به حداقل رسانید.

این مقام ارشد انتظامی، وظیفه مسئولان کسب و کارهای اینترنتی را پاسخ گویی به در خواست عمومی شهروندان و حفاظت از داده‌ها افراد و تعامل با پلیس فتا در حوزه پیشگیری از جرایم در این حوزه برشمرد.

رئیس پلیس فتا ناجا از افزایش کشف ۱۰۴ درصدی جرایم سایبری در سال جاری در مقایسه با مدت مشابه در سال قبل خبر داد و گفت: ۶۲ درصد این جرایم در حوزه مالی با روش فیشینگ بوقوع پیوسته است.

وی با بیان اینکه بیش‌تر جرایم حوزه فیشینگ با روش هدایت قربانی به درگاه‌های جعلی اتفاق می‌افتد از مدیران کسب و کارهای اینترنتی خواست تا بیش‌تر مسائل حفاظتی را مورد توجه قرار دهند و توصیه‌های پلیس فتا را در این خصوص جهت پیشگیری از وقوع جرایم جدی بگیرند.

سردار مجید تصریح کرد: کارشناسان پلیس فتا ضمن حضور در صدا و سیمای و رسانه‌های جمعی در حوزه پیشگیری و آموزش در خصوص آشنایی و آگاهی شهروندان با جرایم سایبری و افزایش سواد اینترنتی کاربران گام‌های مؤثری را برداشته لیکن در کنترل جرایم فضای مجازی همکاری متقابل تمام دستگاه‌های ذینفع در این خصوص جزو ضروریات است.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه طرح‌های زیادی در جهت ایمنی استانداردسازی بانکداری الکترونیک مانند اجرای طرح رمز یک بار مصرف و غیره اجرا شده، هدف از اجرای این طرح‌ها را امنیت اقتصادی شهروندان در فضای مجازی عنوان کرد و گفت: انتظار پلیس فتا از کسب و کارهای اینترنتی استفاده از زیر ساخت‌های مطمئن و با ثبات است.

رئیس پلیس فتا ناجا با بیان اینکه بیش از ۸۰۰ شرکت کسب و کارهای اینترنتی جز جامعه هدف پلیس فتا است، گفت: در سال جاری، حدود ۹۱ هزار پیامک امنیتی در حوزه سخت افزار، نرم افزار و به روز رسانی به مدیران کسب و کارها ارسال شده تا ارتقا امنیت در این حوزه‌ها فراهم شود.

این مقام ارشد انتظامی خاطر نشان کرد : مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا ناجا به صورت شبانه روزی آماده دریافت گزارشات مردمی در حوزه فضای مجازی است و همچنین عموم مردم می‌توانند گزارشات خود را در سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir ثبت کنند.

کد خبر 4852108

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha