۲۷ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۴۳

نشست خبری بانوان شورای ائتلاف:

سازوکار نظارت قوی درمجلس وجود ندارد/لزوم اصلاح قوانین درحوزه زنان

سازوکار نظارت قوی درمجلس وجود ندارد/لزوم اصلاح قوانین درحوزه زنان

عضو فهرست انتخاباتی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: رد صلاحیت ۹۰ نماینده مجلس توسط شورای نگهبان نشان می‌دهد که سازوکار نظارت مجلس بر نمایندگان درست و اصولی نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، زهره الهیان در نشست خبری بانوان شورای ائتلاف نیروهای انقلاب که ظهر امروز (یکشنبه) برگزار شد با اشاره به سوابق شغلی و تحصیلی خود، گفت: ما به دنبال ایجاد شبکه ای از متخصصان در کنار مجلس هستیم تا بتوانیم به صورت تخصصی مسائل مختلف را مورد بررسی قرار دهیم.

وی ضعف نظارت را یکی از کاستی‌های مجلس فعلی دانست و اظهار داشت: رد صلاحیت ۹۰ نماینده مجلس توسط شورای نگهبان نشان می‌دهد که سازوکار نظارت مجلس بر نمایندگان درست و اصولی نیست.

عضو فهرست انتخاباتی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب، شفافیت هزینه‌های انتخاباتی را یکی دیگر از مسائل مهم دانست و گفت: ورود پول‌های کثیف به انتخابات موجب شده نمایندگان بعد از ورود به مجلس خود را وامدار ثروت مندان بدانند.

الهیان با تاکید بر اینکه باید به سمت ایجاد شغل برای جوانان برویم، افزود: نگرانی اصلی مردم اشتغال و گرانی است، بنابراین کار اصلی مجلس آینده باید حل مشکلات مردم در این حوزه‌ها باشد.

وی اهدای وام به جوانان و توجه به شرکت‌های دانش بنیان را از جمله برنامه‌های مهم در مجلس یازدهم خواند و در عین حال، گفت: آقای روحانی با نماد کلید به عرصه آمدند اما کلید آقای روحانی قفل مسکن مهر را در ۶ سال وزارت آقای آخوندی باز نکرد، مسکن ملی هم هیچ گاه اجرایی نشد.

کاندیدای انتخابات مجلس تاکید کرد: حل مشکل مَسکن راهکار دارد اما باید دید چه مافیایی پشت این گرانی‌های مسکن است، در تهران بیش از ۴۵۰ هزار مسکن خالی از سکنه داریم که باید با وضع مالیات بر این خانه‌ها تنفس مالیاتی به افراد کم درآمد دهیم.

نجفی: احیای پزشک خانواده باید اولویت مجلس یازدهم باشد

سوده نجفی در بخشی دیگر این نشست خبری با اشاره به برنامه‌های خود برای ورود به مجلس، گفت: یکی از برنامه های من در صورت ورود به مجلس احیای طرح پزشک خانواده در کشور است که چندین سال مغفول مانده است.  

وی افزود: در طرح پزشک خانواده مدل درمان سرانه ای است بدین معنا که هرچه هزینه سلامت و درمان یک فرد کاهش یابد پزشکی که مسئول سلامت آن فرد است منفعت بیشتری می‌برد.  

عضو فهرست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب  گفت: طرح پزشک خانواده از سال ۷۲ به تصویب رسیده ولی به دلیل تعارض منافعی که وجود داشته از سوی مجلس و دولت ها مغفول مانده است.  

رفیعی: نگاه مسکّنی به اقتصاد باید اصلاح شود/قوانین مخرب را اصلاح می کنیم

به گزارش مهر، سمیه رفیعی عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب نیز در این نشست خبری، گفت: متاسفانه نبود سیاست های درست مثلا در حوزه محیط زیست موجب خشک شدن دریاچه ارومیه شده است؛  می خواهیم قوانین مخرب را اصلاح کنیم.

وی با بیان اینکه عمده تصمیم‌گیری‌های ما در حوزه اقتصادی مسکّنی بوده است، اظهار داشت: نگاه ما به مسئله اقتصاد مردم مسکّنی و موقتی بوده که این رویه باید اصلاح شود.

عضو فهرست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب افزود: می‌خواهم به مجلس بیایم تا برخی قوانین را به نفع مردم لغو و با اصلاح برخی از قوانین مشکلات را حل و فصل کنم.

رفیعی یکی از ضعف‌های جدی در حوزه قانونگذاری در کشور را رها کردن قوانین بدون نظارت پس از تصویب دانست و گفت: معتقدم قوانین باید ضمانت اجرایی داشته باشد. قوانین متعدد دست و پای مردم را می‌بندد.

وی با اشاره به وضع معیشت مردم، تاکید کرد: مردم از اوضاع کسب و کار و معیشت‌شان ناراضی هستند و این ناراحت‌کننده است.

کاندیدای انتخابات مجلس خاطرنشان کرد: باید یک سری قوانین اصلاح و برخی نیز به نفع مردم برداشته شود، من برای آنها طرح دارم و براساس شعار نیز کاندیدای انتخابات مجلس نشدم.

قاسم پور: نیازمند اصلاح قوانین در حوزه زنان و خانواده هستیم

به گزارش مهر، فاطمه قاسم پور عضو فهرست ائتلاف نیروهای انقلاب نیز در این نشست خبری،  اظهار داشت: من دغدغه مند جامعه و بویژه مسائل بانوان هستم، ما در حوزه زنان و خانواده نیازمند یک بازنگری و اصلاح قوانین هستیم، ما نیازمند یک شناخت دقیق نسبت به مسائل حوزه بانوان هستیم.

وی افزود: قانون گذاری و سیاست گذاری در حوزه زنان باید بر اساس شناخت دقیق و به صورت مشارکتی باشد.

عضو فهرست ائتلاف نیروهای انقلاب، حل مشکلات اجتماعی را زمینه ساز حل مشکلات اقتصادی دانست و گفت: نهضت اجتماعی می تواند حل مسئله اقتصادی و اجتماعی را به همراه داشته باشد.  

قاسم پور، خانواده محوری را یکی از سیاست های اصلی شورای ائتلاف دانست و افزود: امروز با سه ونیم میلیون زن سرپرست خانوار رو برو هستیم در حالی که براساس برنامه توسعه ۲۵ درصد باید کاهش پیدا می کرد.

وی افزود:  دولت‌ و مجلس‌ براساس نگرش خود به برخی مسائل خانواده می‌پردازند و برخی را از اولویت می‌اندازند.

کاندیدای انتخابات مجلس با بیان اینکه باید در حوزه زنان و خانواده قانون‌گذاری و سیاست‌گذاری به صورت مشارکتی صورت گیرد، اظهار داشت: در هر قانون‌گذاری وقتی به ذی‌نفعان آن قانون نگاه نداشته باشیم و آنان را مشارکت ندهیم به ارائه راهبرد دقیق منجر نمی‌شود.

قاسم پور ضمن انتقاد از سیاست افزایش قیمت بنزین و ارائه کمک‌معیشت به خانواده‌ها، اظهار داشت: یکی از ایرادات جدی به این سیاست این است که سیاست کلی خانواده و جمعیت را مورد توجه قرار نداده، به طوری که یارانه‌ کمک‌معیشت نهایتاً برای سه فرزند خانواده است که در مجلس انشاء‌الله پیگیر اصلاح آن خواهیم بود.

وی گفت: قانون ‌رفع موانع ازدواج را دنبال خواهیم کرد که حذف ضامن برای وام ازدواج از جمله آن است.

به گزارش مهر، عاطفه خادمی عضو فهرست ائتلاف نیروهای انقلاب در ادامه این نشست خبری،  گفت: مجلس یازدهم می تواند مبنای تحول باشد زیرا نخستین انتخابات بعد از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است و از سوی دیگر ما با مکتب سلیمانی می توانیم تحولاتی را ایجاد کنیم.

وی تاکید کرد: ما در مجلس آینده تمام سیاست های اقتصادی خود را معطوف به اقتصاد مقاومتی می کنیم.

خادمی: نگاه اصلاح طلبان به  زنان و خانواده سیاست زده است

کاندیدای انتخابات مجلس با بیان اینکه حرف جریان انقلاب در حوزه‌های مختلف روشن است، افزود: در عرصه اقتصاد باور جریان انقلاب به اقتصاد مقاومتی است که در مجلس یازدهم قطعا نیروهای انقلاب به دنبال این موضوع خواهند بود. استراتژی ما در سیاست عزت و اقتدار است، در فرهنگ نیز تکیه جریان انقلاب بر ارزش‌های ایرانی و اسلامی است و درباره زنان نیز اصل بر کرامت و منزلت آنان است.

خادمی با اشاره به برنامه های این جریان در حوزه خانواده، گفت: درباره مسئله خانواده نیز جریان انقلاب معتقد به تعالی خانواده است و ما در مجلس یازدهم اگر ورود کنیم هرآنچه لازم باشد را فعال خواهیم کرد. باید نهاد متولی که ساختارمند باشد برای بحث زنان طراحی شود.

وی افزود: ما منتقد تبدیل شدن فضای زنان و خانواده به حیات خلوت سیاسی دولت‌ها هستیم، دولت‌ها به ویژه اصلاح طلبان مواجهه‌شان با خانواده سیاست زده است دولت‌ها عرصه زنان را به غرض ورزی سیاسی خود تبدیل کرده اند.

کمیسیون زنان و خانواده در مجلس تشکیل می دهیم

نامزد انتخابات مجلس گفت: همه جامعه زنان باید دارای کرامت و منزلت باشند و برای همین کار پیش بینی کرده‌ایم اگر به مجلس یازدهم ورود کردیم کمیسیون زنان و خانواده تشکیل شود. تقلیل شأنیت زنان به یک فراکسیون شایسته زنان ایران است.

خادمی با تأکید براینکه زنان سرپرست خانوار و زنان شاغل از اولویت‌های برنامه ما برای مجلس آینده است، اظهار داشت: در گفتمان انقلاب اسلامی آمده است که زنان باید فعالیت اجتماعی داشته باشند و در این مسیر هر اقدامی که لازم باشد انجام خواهیم داد.

رهبر: نمایندگان مجلس دهم پاسخگوی عملکرد خود باشند/ پیشنهادی برای تشکیل صندوق «مهریه»

به گزارش مهر، فاطمه رهبر نیز در این نشست خبری تصریح کرد: نمایندگان فعلی مجلس به ویژه زنان آن حاضر نیستند مناظره ای با کاندیداها داشته باشند، آنها باید در رسانه ها پاسخگوی عملکرد مجلس دهم باشند.

وی با اشاره به عملکرد خود در مجلس نهم، خاطرنشان کرد: در مجلس نهم لایحه قانون حمایت از خانواده را بررسی و تصویب کردیم، براساس این قانون قاضی مشاور زنان را پیش بینی کردیم و در کنار دادگاه خانواده مشاوره‌هایی را نیز قرار دادیم البته در آن قانون قرار بود از مهریه مالیات گرفته شود که ما آن را به ۱۱۰ سکه تبدیل کردیم.

نامزد انتخابات مجلس اعلام کرد: بنده ایده‌ای درباره مهریه دارم که اگر وارد مجلس یازدهم شدم آن را ارائه خواهم کرد و آن این است که همانند صندوق دیه که تشکیل شده است دولت صندوقی را برای مهریه تعبیه کند و به زوجینی که توان پرداخت مهریه را ندارند وام بدهد.

رهبر با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری گفت: درسال ۹۱ رهبر معظم انقلاب توصیه کردند مراکز عالی فراقوه‌ای زنان تشکیل شود، در آن زمان دو طرح از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس و فراکسیون زنان ارائه شد که در حال بررسی است اما تا آنجایی که بنده اطلاع دارم تاکنون ۵ طرح تقدیم رهبر انقلاب شده که امیدوارم در مجلس یازدهم بتوانیم آنها را ساماندهی کنیم.

وی با اشاره به بیمه زنان خانوار، اظهار داشت: در بودجه ۹۲، ۱۰۰ میلیارد تومان برای این موضوع درنظر گرفته شده بود که ۲۰۰ هزار زن خانوار تحت پوشش قرار بگیرند که با روی کار آمدن دولت روحانی و ورود خانم ملاوردی به عنوان معاون امور زنان رئیس جمهور این قانون موجود در بودجه اجرایی نشد.

عضو فهرست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب تصریح کرد: در زمان خانم ملاوردی به عنوان معاون امور زنان رئیس جمهور تفاهم نامه‌ای بین صندوق توسعه جمعیت سازمان ملل امضا شده است که بدون تصویب مجلس بوده است و ۱۲ تعهد برای کشورمان ایجاد کرده است که از جمله این تعهدات دسترسی به اسناد و نقشه‌ها، طرح‌ها و اطلاعات کشور است.

کد خبر 4854249

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha