به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام والمسلمین محمدعلی آلهاشم روز یکشنبه در جمع مداحان، خادمین و پیشکسوتان هیأت رزمندگان اسلام تبریز، افزود: مکتب حضرت فاطمه زهرا معتبرترین و جامعترین مکتب سعادت انسانها است و طبق آموزههای دینی این بانوی بزرگ اسلام نه یک شخص بلکه یک جریان، تفکر و منظومه فکری نظام تربیتی اسلام و جهان است که جامعیت و اعتبار ویژه ای به مقام زن داده است.
وی با تاکید بر اینکه موضوع خانواده در جامعه ما باید بسیار جدی گرفته شود، اظهار داشت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ارزش و جایگاه زن در نظام اسلامی و اداری ایران به مراتب ارتقا یافت و این قشر از جامعه دارای اهمیت ویژه در ارکان جامعه شدند.
حجت الاسلام آل هاشم با اشاره به اینکه مکاتب مختلف بشری از نظامهای علمی، عملی که ادعای تأمین سعادت و خوشبختی انسانها را دارند، بر پایه مادیات نهفته شده است، گفت: اما مکتب فاطمی دارای جامعیت و اعتبار و تضمین ویژه ای است که آنرا از سایر مکاتب فلسفی و علمی جدا میسازد.
وی، انسان سازی، خانواده سازی، جامعه سازی، نظام سازی و در نهایت تمدن سازی را از خصوصیات بسیار بارز و ممتاز مکتب فاطمی بیان و اضافه کرد: این عناصر باید در برنامههای مختلف رشد و تعالی بشر و جامعه در دستور کار قرار گیرند.
حجت الاسلام آل هاشم ادامه داد: همه خصوصیات فوق لازم و ملزوم همدیگر هستند و هرچند در ظاهر از هم جدا هستند اما به هیچ عنوان جدا از یکدیگر معنی ندارند.
وی با بیان اینکه تحقق انسان متعالی تنها از خانواده سالم نشأت میگیرد و تولید انسان خارج از نهاد خانواده یعنی نبود بنیانی ترین سلامت وجودی بشر، افزود: پس باید به بحث خانواده توجه داشته باشیم چون خروجی خانوادههای سالم، جامعه سالم است.
امام جمعه تبریز با بیان اینکه در آیات قرآنی از ۱۲ بانو به عنوان بانوان پاک، منزه و نمونه یاد شده است، گفت: نام تعدادی از این بانوان با اشاره مستقیم آمده است و تعدادی نیز به صورت غیرمستقیم در قرآن مورد اشاره قرار گرفته اند که حضرت فاطمه نمونهای از این بانوان است.
حجت الاسلام آل هاشم نامگذاری سالروز ولادت حضرت زهرا به عنوان روز زن را از برکات بزرگ نظام اسلامی دانست و گفت: این در حالی است که در رژیم گذشته مناسبتهای خاصی برای گرامیداشت روز زن در نظر گرفته میشد.
نظر شما