محمد سعید سیف در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به طرحهای برگزیده دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور در راستای رفع مشکلات و رونق تولید استانها اظهار داشت: با توجه به نامگذاری امسال به عنوان سال رونق تولید، مقرر شد تا دانشگاههای معین هر استان، با ارسال فراخوان به تمامی دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز آموزش عالی استان، پروژههایی که در راستای رفع مشکلات و رونق تولید استان انجام شده است را دریافت کرده و سپس با کمک استانداری و دستگاههای اجرایی استان، کمیته داوری تشکیل دهند.
وی با بیان این مطلب که با داوری تمامی طرحهای دریافتی، طرحهای برگزیده دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در راستای رفع مشکلات و رونق تولید استان به دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم معرفی شد، افزود: مکاتبات این طرح از اوایل تیر ماه ۹۸ آغاز و در نهایت ۵۱ طرح از ۱۸ استان دریافت شد.
مدیر کل ارتباط با صنعت وزارت علوم ضمن اشاره به اینکه تمامی این طرحها در کمیته داوری جداگانه ای که متشکل از ۱۵ نماینده دانشگاهها و دستگاههای اجرایی بوده بررسی شده است، خاطرنشان کرد: پس از داوری، ۲۰ طرح دارای بیشترین امتیاز داوری بود که در نهایت با بررسی مجدد این ۲۰ طرح، ۱۱ طرح ممتاز برگزیده انتخاب شدند.
سیف با اعلام اینکه طرحهای ممتاز مربوط به ۱۱ دانشگاه از استانهای تهران، اردبیل، اصفهان، گیلان، یزد، کرمان، خوزستان، کرمانشاه میشود، افزود: از برخی استانها، طرح دو دانشگاه برگزیده شده است.
وی با اعلام اینکه برای طرحهایی که از سوی استانها به عنوان طرحهای منتخب معرفی و تایید شدند، ۵ میلیون تومان اعتبار پژوهشی برای عضو هیئت علمی مجری طرح مرتبط در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: همچنین برای طرحهای ممتاز برگزیده ۱۰ میلیون تومان اعتبار پژوهشی اضافی نیز برای عضو هیئت علمی مجری طرح در نظر گرفته میشود.
نظر شما