پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۳۲

در گفتگو با مهر عنوان شد:

۸ هزار بازدید بهداشتی در سیستان و بلوچستان انجام شد

۸ هزار بازدید بهداشتی در سیستان و بلوچستان انجام شد

زاهدان- مدیر گروه سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: بازرسان بهداشت این دانشگاه در روزهای اخیر بیش‌از ۸ هزار بازدید از اماکن تهیه و توزیع موادغذایی انجام داده‌اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، عبدالرزاق پاکزاد اظهار داشت: به منظور نظارت و کنترل بیشتر و پیشگیری از ویروس کرونا و همچنین حفظ سلامت مردم، بازرسان بهداشت محیط این دانشگاه بر اماکن عمومی و تجمعی فعالیت و نظارت خود را به صورت شبانه روزی و مستمر انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: علاوه‌بر نظارت‌های محیطی آموزش خود مراقبتی نیز مورد توجه کارشناسان بهداشت محیط این دانشگاه قرار دارد.

مدیرگروه سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: تاکنون بیش‌از ۶ هزار پوستر آموزشی مقابله با ویروس کرونا به منظور افزایش آگاهی بخشی در استان توزیع شده است.

وی تصریح کرد: مردم سیستان و بلوچستان می‌توانند پیشنهادات و انتقادات خود را در خصوص مسائل بهداشتی با سامانه ۱۹۰ به صورت شبانه روزی اطلاع دهند.

کد خبر 4871938

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha