به گزارش خبرنگار مهر، محسن جعفری نژاد بسطامی ظهر شنبه در کمیته مبارزه با کرونا بیان کرد: در حال حاضر ۲۱ بیمارستان در استان همدان فعال است که از این تعداد، بیمارستان فرشچیان سینا برای خدمات رسانی به مبتلایان ویروس کرونا در بزرگسالان و بیمارستان بعثت برای مبتلایان به ویروس کرونا در کودکان در نظر گرفته شده و بیمارستانهای فامنین و مهر ملایر نیز به عنوان بیمارستانهای معین در سطح استان به این منظور در نظر گرفته شده است.
وی با بین اینکه بر اجرای پروتکل دفع و بی خطرسازی پسماندهای ناشی از خدمات بیمارستانی در شرایط اپیدمی ویروس کرونا نظارت میشود، افزود: استفاده از دستگاه بی خطرساز بیمارستانی برای مدیریت پسماندهای عفونی به خصوص پسماندهای آغشته به ویروس کرونا در کمترین ساعت پس از تولید از موارد الزامی در این خصوص است.
جعفری نژاد خاطرنشان کرد: در صورت خرابی دستگاهها و یا بیشتر شدن حجم تولید پسماند عفونی در بیمارستان نسبت به حجم اتوکلاو موجود، مازاد پسماند تحویل شرکت مربوطه دفع پسماندهای بیمارستانی برای انجام بی خطرسازی میشود و پتو و لحاف بیماران کرونایی به این شرکت تحویل میشود.
وی بیان کرد: کل پسماند تولیدی (عادی) در بیمارستانهای استان همدان ۴ هزار و ۱۱۵ کیلوگرم در روز و کل پسماند عفونی تولیدی و تیز و برنده ۳ هزار و ۳۲۰ کیلو گرم در روز است و بیمارستانهای استان همدان ۵۸۹ کیلوگرم در روز پسماندهای شیمیایی و دارویی تولیدی دارند.
وی توصیه کرد: برای مدیریت پسماندهای عفونی نکات بهداشتی لازم الاجرا است که از آن جمله میتوان به خودداری از رهاسازی ماسک و دستکشهای استفاده شده در سطح معابر توسط مصرف کنندگان، نصب سطلهای زباله مخصوص و یا قرار دادن نایلون و یا سایر وسایل جمع آوری زباله در مجاورت سطلهای زباله برای قراردادن پسماند دستکش و ماسک اشاره کرد.
نظر شما