به گزارش خبرنگار مهر ، محمدحسین سجاد در نهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان اصفهان اظهار داشت : به منظور تغییر سیستم گرمایشی واحدهای آموزشی در استان اعتباری بالغ بر 46 میلیارد تومان مورد نیاز است.
وی افزود : 23 درصد مدارس استان فاقد هرگونه محوطه و دارای محوطه های خاکی و شنی هستند و با فعالیت دانش آموزان در حیاط خاکی واژه های سلامتی، بهداشت و ... فقط تزیین کننده کتاب ها است.
سجاد با اشاره به اینکه ایجاد فضای سبز در مدارس به فضای علمی و عاطفی مدارس شادابی می بخشد یادآور شد : در حال حاضر 40 درصد مدارس استان فاقد هرگونه فضای سبز هستند .
وی همچنین راه اندازی کتابخانه های مدارس و تجهیز نمودن آنها را در افزایش عادت مطالعه در دانش آموزان موثر دانست و اعلام کرد : هم اکنون 58 درصد مدارس استان فاقد کتابخانه هستند .
سجاد با اشاره به وجود هزار و 150 مدرسه در استان اصفهان یادآور شد : 27 درصد مدارس استان فاقد کپسول اطفای حریق هستند که با توجه به استفاده اکثر مدارس از بخاری و خطرات ناشی از استفاده آن، تجهیز این تعداد مدرسه به کپسول آتش نشانی ضروری به نظر می رسد.
وی ادامه داد : از آنجا که کودکان و نوجوانان بیشترین و مناسب ترین اوقات خود را در مدرسه می گذرانند لذا مانوس نمودن آنان با فریضه نماز و ترغیب آنان به اقامه آن، نیازمند فراهم آوردن شرایط و امکانات مناسب در مدرسه است.
محمدحسین سجاد تصریح کرد : این در حالی است که 43 درصد مدارس استان فاقد مکان مناسب برای انجام این فریضه الهی هستند .
وی در بخشی دیگر از صحبت های خود اذعان داشت : پارسال سه هزار و 142 پروژه آموزشی، پرورشی با 19 هزار و 125 باب اتاق درس احداث و به آموزش و پرورش تحویل داده شده است.
سجاد اظهار داشت : 21 درصد پروژه های تحویلی و 26 درصد کلاس های تحویلی توسط افراد خیر و نیکوکار یا با مشارکت آنان احداث شده است.
وی تاکید کرد : استقبال مردم خیر و نیکوکار به امر مقدس مدرسه سازی طی سال های اخیر رشد چشمگیری داشته به طوری که میزان کمک آنان از یک میلیارد تومان در سال 1376 به 18 میلیارد تومان در سال 1385 رسیده است.
به گفته رئیس سازمان نوسازی و بهسازی مدارس استان اصفهان به طور متوسط در هر ماه 6 مدرسه توسط خیرین یا با مشارکت آنان احداث شده است .
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان اصفهان نیز در این جشنواره گفت : پرورش استعدادهای درخشان در میان فرزندان این مرز و بوم وظیفه همگان است تا از این طریق به توسعه پایدار دست یافته و تکنولوژی هسته ای را در کشور نهادینه کنیم .
محمد سلامتیان اظهار داشت : توسعه فضاهای آموزشی که تعیین کننده شادابی و پویایی فرزندان کشور ضروری است و بدون کمک خیرین نمی توان به توسعه قابل قبولی رسید .
وی افزود : آموزش و پرورش نیازمند حمایت همه جانبه خیرین است تا با رویکرد مهرورزی به دانش آموزان، نهادهای فرهنگی را آبیاری کنند.
سلامتیان بیان داشت : اجرای عدالت آموزشی در قالب یک نوبته کردن مدارس و توسعه فضاهای پرورشی که در حال حاضر با ضعف های زیادی روبرو است، ضروری به نظر می رسد.
نظر شما