به گزارش خبرنگار مهر، ایرج حیدری عصر جمعه در آئین افتتاح و بهره برداری کارخانه تولید الکل شهرستان حاجی آباد با اشاره به اهمیت این طرح، عنوان کرد: این واحد مهم تولیدی با همکاری و تعامل مجموعه فرمانداری، دستگاههای اجرایی، بانک عامل و سرمایه گذار طرح در پی دستور اکید دکتر همتی استاندار استان در کمترین زمان ممکن به سرانجام رسید که جای تقدیر دارد.
وی تصریح کرد: در کنار مجموعه استانداری و بانک مدیران دستگاههای اجرایی همچون سازمان صمت، شرکت شهرکهای صنعتی استان و اداره کل استاندارد پیگیریهای ارزندهای برای فعال شدن این واحد تولیدی داشتن که قابل تقدیر است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان تصریح کرد: راه اندازی مجدد کارخانه تولید الکل حاجی آباد یکی از مطالبات و مأموریتهای جناب دکتر همتی استاندار محترم استان به عنوان رئیس ستاد کرونا به معاونت اقتصادی برای فعال سازی واحدهای سلامت محور جهت تأمین نیازهای بهداشتی و درمانی استان بود.
حیدری خاطرنشان کرد: در پی دستور و مأموریت استاندار محترم استان برای راه اندازی واحدهای سلامت محور با رفع موانع و مشکلات پیش روی آنها، علاوه بر کارخانه تولید الکل حاجی آباد واحد تولید الکل شهرستان میناب و پدرام طب واحد تولید ماسک وارد مدار تولید شدند و به زودی یک واحد تولید دستکش وارد چرخه تولید استان میشود.
وی اظهار داشت: واحد تولید الکل حاجی آباد، که تولید کننده الکل ۹۶ درصد در این شهرستان است بعد از پنج سال غیرفعال بودن با پیگیری حوزه معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان با همکاری سازمان صمت، شرکت شهرکهای صنعتی، دانشگاه علوم پزشکی و بانک سپه در پی دستور اکید استاندار استان به چرخه تولید استان بازگشت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان گفت: در کارخانه تولید الکل حاجی آباد روزانه ۶ هزار لیتر الکل تولید میشود که شامل ۴۸۰۰ لیتر الکل طبی ۹۶ درصد و ۱۲۰۰ لیتر اکل صنعتی است.
وی تصریح کرد: بخش مهمی از الکل مورد نیاز شبکه بهداشت و درمان و مردم استان از محل تولیدات این واحد تأمین میگردد و حتی نیاز سایر استانها را از محل تولیدات این واحد تأمین کرد.
حیدری گفت: با فعال شدن این واحد تولیدی برای ۱۵ نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: برای فعال شدن این واحد تولیدی غیرفعال استان مبلغ ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش از محل اعتبارات تبصره ۱۸ پرداخت شده است و با رفع موانع و مشکلات پیش روی این واحد مهم تولیدی زمینه فعال شدن آن در کمتر از یک ماه در سال جهش تولید مهیا شده است.
حیدری با اشاره به نام گذاری سال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال رونق تولید، افزود: تحقق منویات مقام معظم رهبری در حوزه رونق تولید با جدیت از سوی حوزه معاونت اقتصادی استانداری هرمزگان دنبال خواهد شد و ویروس کرونا نمیتواند در این مسیر خللی ایجاد کند.
وی گفت: واحدهای بزرگ و کوچک تولیدی استان هرمزگان با رعایت الزامات بهداشتی به فعالیت خود ادامه خواهند داد و پروتکلهای بهداشتی مورد نظر از سوی سازمان صمت به این واحدها ابلاغ شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: با برنامه و هدفمند تحقق جهش تولید در هرمزگان با رعایت الزامات بهداشتی دنبال خواهد شد و هرمزگان به این هدف خواهد رسید.
وی گفت: با توجه به اهمیت مقابله با ویروس کرونا اجرای دستورالعملهای مرتبط با پیشگیری از ابتلاء به این ویروس در واحد تولیدی و صنعتی با حساسیت دنبال میگردد.
حیدری خاطر نشان کرد: با نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال جهش تولید برنامههای عملیاتی کلیه دستگاههای اقتصادی استان در این رابطه احصا شده است و تحقق این برنامهها از سوی دستگاههای اجرایی ذیربط با حساسیت دنبال میگردد.
وی با تقدیر از همکاری کلیه دستگاههای امنیتی در حوزه تولید و اشتغال، تصریح کرد: در کنار دستگاههای اجرایی ذیربط دستگاههای امنیتی نظیر اداره کل اطلاعات با حساسیت موضوع تولید و اشتغال استان را دنبال و با ارائه به موقع نکته نظرات مناسب زمینه ساز پیشبرد بسیاری از امور و حل مشکلات در حوزه اقتصادی میشوند که قابل تقدیر است.
وی خاطرنشان کرد: واحد تولید الکل حاجی آباد که تولید کننده بزرگ الکل طبعی و صنعتی استان است برنامه ریزی برای فروش محصولات تولیدی آن از اهمیت بسزایی برخوردار است و ضروری است دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان برنامههای عملیاتی خود در حمایت از این واحد ارائه کند.
نظر شما