به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی طالبی، روز چهارشنبه در نشست ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان یزد اظهار داشت: نامگذاری سال ۹۹ به عنوان جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری کاملاً منطبق بر نیازهای کشور بهخصوص در شرایط درگیری با بیماری کروناست.
استاندار یزد ادامه داد: برای مدیریت دوران پساکرونا و عبور از مشکلات در حوزههای مختلف، چارهای جز جهش تولید و توجه به این حوزه نداریم.
رئیس ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان بیان کرد: جهش تولید مستلزم تعامل و هماهنگی دولت، مردم و بخش خصوصی است و همین تعامل میتواند مفهوم واقعی حکمرانی خوب را نشان دهد.
وی با بیان اینکه بهره گیری از نظرات بخش خصوصی همواره در دستورکار بوده است، گفت: دستگاههای دولتی نمایندگان بخش خصوصی نیز هستند و نمایندگی تقاضاها و انتظارات بخش خصوصی وظیفه آنهاست.
استاندار یزد افزود: لازم است با همدلی و عبور از اختلاف نظرها، اصل تولید را به عنوان اولویت استان در نظر بگیریم تا ظرفیتهای خود را در استان پیگیری کنیم.
طالبی ادامه داد: ابعاد اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و امنیتی جهش تولید باید مورد توجه قرار گیرد و تمامی این ابعاد باید در اختیار تحقق شعار سال باشد.
رئیس ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان تصریح کرد: در صورت بی توجهی به ابعاد سیاسی جهش تولید، با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری، ممکن است شاهد فراموشی شعار سال شویم اما با مدیریت گفتمانهای سیاسی میتوانیم جلوی این اتفاق را بگیریم.
وی گفت: در سال جهش تولید حفظ اشتغال موجود و ایجاد فرصتهای شغلی جدید، اولویت اول ما در استان است و خوشبختانه علیرغم همه مشکلات زمستان ٩٨ به نسبت سال ٩٧، شاهد کاهش رشد بیکاری به میزان ۱.۴ درصد بودیم.
استاندار یزد تاکید کرد: اثرگذاری بیماری کرونا بر اقتصاد اجتناب ناپذیر است اما با تدبیر و برنامه ریزی میتوان تبعات اقتصادی کرونا را به حداقل رساند و خوشبختانه بحران کرونا فرصت خوبی برای فعال سازی برخی واحدهای تولیدی استان بود و شاهد جهش تولید اقلام بهداشتی در استان هستیم.
نظر شما