علیرضا نصرآبادی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سالانه در حدود ۷۰۰ تا ۷۵۰ مترمکعب روان آب حاصل از بارانها در خراسان جنوبی جاری و هدر میرود که مدیریت آنانها از جنبههای مختلف بسیار حائز اهمیت است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسانجنوبی ادامه داد: در راستای مدیریت روان آبها و سیلابها دو هزار سازه آبخیزداری در سالهای گذشته در خراسانجنوبی ساخته شده است.
نقش سازههای آبخیزداری در کنترل فرسایش خاک
نصرآبادی بیانکرد: این سازههای آبخیزداری در کنترل فرسایش خاک، ایجاد بستر مناسب برای بهبود تولیدات گیاهی و مهمتر از همه کنترل روان آبها و سیلابها تأثیرگذار هستند و از این جهت جزو اولویتهای ما محسوب میشوند.
وی با اشاره به اینکه در بارندگیهای بهاری اخیر صد درصد سازههای آبخیزداری خراسانجنوبی آبگیری شدند، گفت: در حال حاضر ۶۰ درصد حجم سازههای آبخیزداری در خراسانجنوبی آب دارد که زمینه شادی کشاورزان استان را فراهم کرده است.
کمک به کشاورزان و روستاییان علاقمند به ساخت بندهای خاکی
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسانجنوبی یادآور شد: کشاورزان و روستاییان خراسانجنوبی در صورت تمایل میتوانند نسبت به ساخت بندهای خاکی اقدام کنند.
نصرآبادی گفت: اگر کشاورزی بخواهد در زمینه ساخت بندهای خاکی اقدام کند ما با معرفی برای دریافت تسهیلات، مشاوره و نظارت به او کمک خواهیم کرد.
نظر شما