به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی سلیمی با اشاره به انجام ۴۵ هزار و ۴۲۱ مورد مأموریت امداد و نجات در سال گذشته، گفت: در سال گذشته به یک میلیون و ۵۷۵ هزار و ۲۱۹ نفر از افرادی که از حوادث مختلف آسیب دیده بودند، امدادرسانی شد.
وی با تاکید بر نجات بیش از ۴۰ هزار نفر مصدوم و افراد گرفتار در حوادث جوی و ترافیکی، اضافه کرد: بیش ۶۲۱ هزار نفر آسیب دیده به صورت اضطراری اسکان داده شدند، ۲۶ هزار و ۴۶ مصدوم هم به صورت زمینی و هوایی به مراکز درمانی منتقل شدند.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با تشریح جزئیات عملکرد امداد و نجات هوایی در سال ۹۸ گفت: بالگردهای جمعیت هلال احمر با ۲ هزار و ۸۰۰ ساعت پرواز که معادل ۴ هزار و ۳۰۰ سورتی پرواز است، ۱ به هزار و ۴۰۰ نیرو و مصدوم را منتقل کردند به علاوه ۱۰۰ هزار کیلوگرم اقلام امدادی هم توسط بالگردهای هلال احمر به مناطق صعبالعبور منتقل شد.
رشد یک درصدی مأموریتهای امداد و نجات در سال گذشته
سلیمی به اشاره به رشد ۱ درصدی مأموریتهای امداد و نجات در سال ۱۳۹۸ نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۷، گفت: در سال ۱۳۹۸ توسط نجات گران جمعیت هلال احمر ۴۵ هزار و ۴۲۱ مورد مأموریت امداد و نجات در سطح کشور به انجام رسید که نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۷ رشد یک درصدی مأموریتهای امداد و نجات را نشان میدهد.
به گفته وی، بیشترین مأموریت امداد و نجات به ترتیب در استانهای: مازندران با ۷ هزار و ۲۱ مورد (۱۵ درصد از کل مأموریتهای امداد و نجات)، اصفهان با ۳ هزار و ۸۳۴ مورد (۸ درصد از کل مأموریتهای امداد و نجات)، گلستان با ۲ هزار و ۱۲۶ مورد (۵ درصد از کل مأموریتهای امداد و نجات) و فارس با یک هزار و ۹۹۶ مورد (۴ درصد از کل مأموریتهای امداد و نجات)
ک اهش ۷.۷ درصدی مأموریتهای امداد و نجات ترافیکی در سال ۱۳۹۸
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر درباره کاهش ۷.۷ درصدی مأموریتهای امداد و نجات ترافیکی در سال ۱۳۹۸ نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۷، توضیح داد: در سال ۱۳۹۸ توسط نجات گران جمعیت هلال احمر ۲۱ هزار و ۳۵۷ مورد مأموریت امداد و نجات ترافیکی در سطح کشور انجام شد که منجر به انتقال ۱۵ هزار و ۶۱۴ مصدوم به مراکز درمانی و ارائه خدمات سرپایی ۴ هزار و ۴۴۹ نفر از مصدومین حوادث ترافیکی شد.
وی افزود: بیشترین مأموریت امداد و نجات ترافیکی به ترتیب در استانهای مازندران با یک هزار و ۶۳۲ مورد (۷.۵ درصد از کل مأموریتهای ترافیکی)، گلستان با یک هزار و ۵۴۸ مورد (۷ درصد از کل مأموریتهای ترافیکی)، اصفهان با یک هزار و ۴۸۶ مورد (۶.۸ درصد از کل مأموریتهای ترافیکی) و آذربایجان غربی با یک هزار و ۱۶۷ مورد (۵.۴ درصد از کل مأموریتهای ترافیکی) بوده است.
کاهش ۲ درصدی عملیات نجات فنی در سوانح ترافیکی
سلیمی با اعلام کاهش ۲ درصدی انجام عملیات نجات فنی در سوانح ترافیکی به دلیل کاهش تصادفات جادهای در سال ۱۳۹۸ نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۷، اضافه کرد: در سال ۱۳۹۸ توسط نجات گران جمعیت هلال احمر ۴ هزار و ۶۰۳ مورد عملیات نجات فنی با استفاده از ست هیدرولیک در سوانح ترافیکی در سطح کشور به انجام رسید و۵ هزار و ۸۹۰ نفر در جادههای برون شهری شد این تعداد انجام عملیات نسبت به سال قبل تر از آن با ۲ درصد کاهش مواجه بوده است.
وی تاکید کرد: بیشترین عملیات نجات فنی در سوانح ترافیکی به ترتیب در استانهای کرمان با ۵۳۰ مورد (۱۱.۵ درصد از کل مأموریتهای ترافیکی)، قزوین با ۴۲۸ مورد (۹ درصد از کل مأموریتهای ترافیکی)، فارس با ۲۸۲ مورد (۶ درصد از کل مأموریتهای ترافیکی) و سیستان و بلوچستان با ۲۴۶ مورد (۵ درصد از کل مأموریتهای ترافیکی) بوده است.
رشد ۱۵ برابری امدادرسانی به آسیب دیدگان از حوادث جوی
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر درباره رشد ۱۵ برابری امدادرسانی به آسیب دیدگان ناشی از حوادث جوی در سال ۱۳۹۸ نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۷، گفت: در سال ۱۳۹۸ توسط نجات گران جمعیت هلال احمر به یک میلیون و ۴۲ هزار و ۱۵۱ نفر از افراد آسیب دیده ناشی از حوادث جوی (سیل، بارش برف سنگین، کولاک شدید در محورها و… و.) خدمات لازم امدادی ارائه شده است که طی این مدت به ۳۸۰ هزار و ۷۸۳ نفر از افراد آسیب دیده و در راه مانده در چادرهای امدادی، پایگاههای امداد و نجات و… و. اسکان اضطراری داده شده است تا وسیعترین خدمات امداد و نجات در سوانح جوی در ۳۱ استان کشور را در سال ۹۸ شاهد بودهایم.
وی اعلام کرد: خوزستان با ۲۸۶ هزار و ۳۱۷ نفر (۲۷ درصد از کل افراد امدادرسانی شده در حوادث جوی)، سیستان و بلوچستان با ۱۹۱ هزار و ۱۶۸ نفر (۱۸ درصد از کل افراد امدادرسانی شده در حوادث جوی)، لرستان با ۱۴۹ هزار و ۹۷۱ نفر (۱۴ درصد از کل افراد امدادرسانی شده در حوادث جوی) و هرمزگان با ۱۰۲ هزار و ۲۶۹ نفر (۱۰ درصد از کل افراد امدادرسانی شده در حوادث جوی) بیشترین امدادرسانی به آسیب دیدگان ناشی از حوادث جوی را برخوردار بودهاند.
به گفته رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، بیشترین اسکان اضطراری به آسیب دیدگان ناشی از حوادث جوی به ترتیب در استانهای خوزستان با ۱۸۳۹۲۶ نفر (۴۸ درصد از کل افراد اسکان شده در حوادث جوی)، لرستان با ۷۵۲۲۲ نفر (۲۰ درصد از کل افراد اسکان شده در حوادث جوی)، سیستان و بلوچستان با ۲۹۰۷۲ نفر (۸ درصد از کل افراد اسکان شده در حوادث جوی) و بوشهر با ۱۹۵۸۴ نفر (۵ درصد از کل افراد اسکان شده در حوادث جوی) بوده است.
رشد ۲۳ درصدی مأموریتهای امداد و نجات در کوهستان
سلیمی درباره رشد ۲۳ درصدی مأموریتهای امداد و نجات در کوهستان در سال ۱۳۹۸ نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۷، اعلام کرد: در سال ۱۳۹۸ توسط نجات گران جمعیت هلال احمر ۲۳۳۲ مورد مأموریت امداد و نجات در حوادث مرتبط با کوهستان در سطح کشور به انجام رسید، که منجر به نجات ۲۴۲۰ نفر، انتقال ۶۴۹ مصدوم به مراکز درمانی و ارائه خدمات سرپایی به ۳۲۸ نفر از مصدومین این حوادث شده است و بیشترین عملیات نجات فنی در سوانح ترافیکی به ترتیب در استانهای کرمان، قزوین، فارس و سیستان و بلوچستان بوده است.
ارائه خدمات امدادی به بیش از ۵۰ هزار نفر آسیب دیده از زمین لرزه
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با تاکید بر ارائه خدمات امدادی به بیش از ۵۰ هزار نفر آسیب دیده از زمین لرزه در سال ۱۳۹۸، گفت: در سال ۱۳۹۸ در مجموع ۲۰۰ زمین لرزه بیش از ۴ ریشتر در کشور به وقوع پیوسته است که ۲۰ مورد آن خساراتی و منجر به ارائه خدمات امدادی شده است در این ماموریتها به ۵۰۱۵۷ نفر آسیب دیده امدادرسانی و ۴۹۶۸۳ نفر در چادرهای امداد اسکان یافتهاند.
وی با اشاره به مهمترین زمین لرزههای به وقوع پیوسته در سال گذشته، اضافه کرد: زمین لرزه ۵.۹ ریشتری ترکمانچای (آذربایجان شرقی) در ۱۷ آبان و زمین لرزه ۵.۷ ریشتری قطور (آذربایجان غربی) در ۰۴ اسفند از جمله مهمترین زمین لرزههایی بود که سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از نخستین دقایق وقوع زمین لرزه به یاری زلزله زدگان شتافت.
نظر شما