به گزارش خبرگزاری مهر، هر سال از ۲۱ شعبان تا پایان آن، دهه تکریم و تعظیم مساجد نامگذاری شده است که امسال مصادف با ۲۷ فروردین تا پنجم اردیبهشت ماه خواهد بود.
شعار امسال این دهه، «مسجد پیشتاز در عمل به منویات مقام معظم رهبری» انتخابشده است. بر این اساس؛ روزهای این دهه با توجه به مناسبتهای پیش رو و اولویتهای فرهنگی کشور و همچنین فعال شدن مساجد در کارکردهای اجتماعی نامگذاری شده است. به همین مناسبت حجت الاسلام والمسلمین ذاکر معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد، عناوین ایام این دهه و پویشهای این معاونت را جویا شدهایم که در ادامه میآید.
حجت الاسلام والمسلمین ذاکر در خصوص این دهه و شرایط خاص آن در سال جاری گفت: دهه تکریم و تعظیم مقارن با دهه سوم ماه معظم شعبان همه ساله به همت مرکز رسیدگی به امور مساجد برگزار میشود. امسال با توجه به شرایط خاص و عدم حضور مردم عزیز در مساجد برنامهها به شکل دیگری در طول این دهه طراحی شده است، در این دهه که روزهایش با عناوین دهگانه نامگذاری شده است، به ائمه محترم جماعات پیشنهاد شده تا جهت ارتباط با نمازگزاران از طریق شبکههای اجتماعی، محتوا و مباحث خود را ارسال کنند. این محتوا و مباحث متناسب با عنوان هر روز در نظر گرفته شده است.
وی افزود: امیدواریم با حضور فعال ائمه محترم مساجد در فضای مجازی از ظرفیت این فضا در جهت انتشار معارف اسلامی به نحو مطلوبی استفاده شود و علاوه بر طرح مباحث و ارائه محتوا ائمه جماعات شبهات جوانان و سایر نمازگزاران را پاسخگو باشند.
معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد در خصوص نامگذاری ایام دهه تکریم و تعظیم مساجد گفت: امسال با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در روز نیمه شعبان علاوه بر برنامههای در نظر گرفته شده، مساجد در مورد «رزمایش مواسات و همدلی» نیز به عنوان قرارگاههای این رزمایش نقش آفرینی خواهند کرد.
وی افزود: روز اول، چهارشنبه ۲۷ فروردین، مصادف با ۲۱ شعبان قمری با عنوان «مسجد پیشتاز در عمل به منویات مقام معظم رهبری»
روز دوم، پنجشنبه ۲۸ فروردین، مصادف با ۲۲ شعبان با عنوان «مسجد خاستگاه تمدن نوین اسلامی»
روز سوم، جمعه ۲۹ فروردین، مصادف با ۲۳ شعبان با عنوان «مسجد کانون امید وحشی و نشاط آفرینی»
روز چهارم، شنبه ۳۰ فروردین ۲۴ شعبان به عنوان «مسجد محور وحدت و انسجام ملی»
روز پنجم، یکشنبه ۳۱ فروردین مصادف ۲۵ با شعبان با عنوان «مسجد پایگاه ترویج مکتب سلیمانی»
روز ششم، دوشنبه اول اردیبهشت مصادف با ۲۶ شعبان با عنوان «مسجد محور محله اسلامی و پایگاه تحکیم بنیان خانواده»
روز هفتم، سه شنبه دوم اردیبهشت مصادف با ۲۷ شعبان با عنوان «مسجد کانون تزکیه و تعلیم»
روز هشتم، چهارشنبه سوم اردیبهشت مصادف با ۲۸ شعبان با عنوان «مسجد پیشرو در ترویج فرهنگ مقاومت ایثار و شهادت»
روز نهم، پنجشنبه چهارم اردیبهشت مصادف با ۲۹ شعبان به عنوان «مسجد سنگر مقابله با جنگ نرم»
و روز دهم، جمعه پنجم اردیبهشت مصادف با ۳۰ شعبان با عنوان «مسجد قرارگاه منتظران مصلح» نامگذاری شدهاند.
حجت الاسلام ذاکر افزود: معاونت فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد دو پویش نمادین با عناوین «هر مسجد یک قربانی» با نیّت دفع بلای کرونا و توزیع گوشت قربانی میان خانوادههای نیازمند و پویش «هر مسجد، صد خانوار» با هدف تأمین مایحتاج خانوادههای نیازمند از محل مخارج سفرههای افطار مساجد راه اندازی نموده است.
نظر شما