۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۶

محمد علیخانی مطرح کرد

درباره ترافیک وزارت بهداشت نباید تصمیم گیری کند

درباره ترافیک وزارت بهداشت نباید تصمیم گیری کند

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: نباید در خصوص مسائل ترافیکی افراد دیگری تصمیم گیری کنند و ترافیک فعلی ضررش کمتر از حضور مردم در ناوگان حمل و نقل عمومی است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علیخانی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در نشست خبری مجازی که پیش از ظهر امروز برگزار شد با بیان اینکه ترافیک این روزهای شهر تهران به دلیل آزاد شدن مشاغل و فعالیت مشاغل است، گفت: طبیعی بود با توجه به کمبودهایی که در ناوگان حمل و نقل عمومی از جمله اتوبوس و مترو داریم و آزادسازی ورود خودروها به محدوده های ترافیکی شاهد افزایش بار و تعداد خودروها باشیم اما ضرر این حد ترافیک به حضور ۲ تا ۲.۵ میلیون مترو کمتر است و شلوغی های گذشته در مترو با توجه به شرایط کرونایی شهر، می تواند اتفاقات فاجعه باری را رقم بزند.

وی افزود: متأسفانه دخالت افراد غیر مسئول در کار یکدیگر و عدم تحمل اظهار نظر از سوی نهادها و مسئولین دیگر از جمله سخنگوی وزارت بهداشت که در برابر هر نقد و اظهارنظری از سوی اعضاء واکنشهای عصبی نشان می دهند، درست نیست. اگر قرار است در خصوص ترافیک، وزارت بهداشت تصمیم گیری کند پس دیگر جایگاه شورا چیست؟

علیخانی در ادامه به پیش بینی تردد زوج و فرد خودروها در مواقع اضطرار اشاره کرد و گفت: شورای ترافیک حضور خودروها به صورت زوج و فرد را در شرایط اضطرار که می تواند آلودگی هوا، حادثه و بیماری همه گیر و غیره باشد را پیش بینی کرده. اگر می خواهیم شهر خلوت شود باید ساعات کار شناور باشد تا اجرای طرح زوج و فرد مورد بررسی قرار گیرد. ما پیشنهاد تعطیلی مترو و یا فعالیت ها را مطرح نمی کنیم اما باید شرایطی فراهم شود که این خدمات برای سلامت شهروندان خطرآفرین نباشد.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران در خصوص پروتکل مقابله با ویروس کرونا در حمل و نقل عمومی، گفت: با شرکت واحد اتوبوسرانی، مترو و سازمان تاکسیرانی مذاکراتی داشتیم و از آنها درخواست کردیم دستورالعمل‌هایشان را ارائه دهند، ولی این شرکت‌ها اعلام کردند که مصوبه‌ای از ستاد کرونا به آنها ارسال نشده است، بنابراین ما در شورای شهر موضوعات مختلف را احصاء کردیم و موارد بهداشتی و نکاتی که باید در مترو و اتوبوس در نظر گرفته شود، در قالب پروتکل تهیه شد. این پروتکل در قالب یک دستورالعمل به رئیس ستاد مقابله با کرونا در تهران ارسال شد که امیدوارم به تصویب ستاد برسد تا پروتکل و دستورالعمل ضمانت اجرایی داشته باشد.

علیخانی گفت: بعضی از اقدامات جهت مقابله با کرونا از جمله فاصله‌گذاری اجتماعی قابل اجرا نبود، چرا که تعداد واگن‌ها محدود است و با تهیه پروتکل شورای شهر، اقدامات مؤثری می‌توان جهت مقابله با کووید ۱۹ در حمل و نقل عمومی اجرایی کرد.

او در پاسخ به سوالی در خصوص انتصاب سیدمناف هاشمی به عنوان معاون شهردار تهران، گفت: آقای هاشمی از مدیران باسابقه شهرداری و کارمند آن محسوب می‌شود و دوره خدمتی آن طولانی بوده و از مرحله کارشناسی تا مراحل بالاتر ادامه داشته است. البته در مقطعی در بخش‌های دیگر همچون استانداری و وزارت ورزش دعوت از ایشان شد که حاشیه‌ها و جزئیاتی در مورد فعالیت‌شان رخ داد که درباره آن اطلاعی ندارم.

علیخانی بیان داشت: مسائل و شایعاتی در آن زمان در فضای مجازی مطرح شد که آنها ملاک تصمیم‌گیری نیست. برای ما عملکرد و میزان موفقیت هاشمی در دوره‌های گذشته مطرح بوده است، البته باید توجه داشت که هیچ‌کس مطلقاً بدون اشکال نیست و یک اشتباه می‌تواند همه زحمات یک فرد را از بین ببرد.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران افزود: باید از توان مدیران باسابقه شهرداری و به ویژه از بدنه شهرداری استفاده کرد. با انتصاب این فرد به عنوان معاون حمل و نقل شهرداری تهران، اکثریت اعضای شورا موافقت خود را اعلام کردند و تنها چند نفر محدود ملاحظاتی داشتند که قابل رفع است.

این عضو شورای شهر تهران اعلام کرد: مناف هاشمی نیاز به پاسخگویی در مورد حاشیه‌ها ندارد و ایشان با عملکرد می‌توانند اقدامات خودشان را ثابت کنند. زمانی که مناف هاشمی مشاور شهردار بود، پیگیری‌های زیادی در مورد ارزش افزوده و خرید اتوبوس انجام داده است و الان هم قرار شده تعامل با دستگاه‌های مختلف از جمله شورای شهر و پلیس راهور انجام گیرد تا برنامه‌ها مؤثرتر پیش رود.

علیخانی تأکید کرد: شورای شهر البته نظارت‌های لازم را انجام می‌دهد و با کسی تعارف ندارد. ما در شورا نیز هر جایی لازم به همکاری باشد، با معاون جدید شهردار همکاری خواهیم کرد. اگر مشورت و همفکری صورت گیرد می‌توانیم اشکالات گذشته را برطرف کنیم.

علیخانی در خصوص آخرین آمار ابتلا به کرونا در ناوگان حمل ونقل عمومی گفت: بر اساس آخرین آمار تاکنون ۱۹ راننده تاکسی در اثر ابتلا به کرونا فوت کرده‌اند و یک نفر از کارکنان تاکسیرانی نیز فوت شده است و مجموع فوتی‌های سازمان تاکسیرانی ۲۰ نفر است. همچنین ۳۱۷ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند که خوشبختانه ۱۴۷ نفر از آنها بهبود یافته‌اند. در اتوبوسرانی خوشبختانه در آمار فوتی‌ها افزایشی نداشتیم، اما مجموع موارد مشکوک و قطعی ابتلا به کرونا ۱۴۷ نفر هستند.

او ادامه داد: در مترو خوشبختانه تلفات جانی نداشتیم چرا که سختگیری‌های بیشتری شده است، اما تعداد مبتلایان مترو بر اساس آخرین آمار بین ۴۰ تا ۵۰ نفر است که اکثراً راهبران و پرسنل مترو بودند.

کد خبر 4905985

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha