۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۰۲

پاسخگویی به سوالات دینی از طریق پایگاه اینترنتی دارالعرفان

پاسخگویی به سوالات دینی از طریق پایگاه اینترنتی دارالعرفان

بنابر نظر حجت الاسلام انصاریان فعالیت پایگاه اینترنتی دارالعرفان افزایش پیدا کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بنابر نظر حجت الاسلام انصاریان قوت فعالیت‌های مؤسسه دارالعرفان در بستر فضای مجازی و همراهی با پویش در خانه بمانیم تا شکست کرونا، با توجه به اهمیت پاسخگویی به سوالات، شبهات و دغدغده‌های دینی و معرفتی مردم، فعالیت واحد پاسخگویی به سوالات دفتر حجت الاسلام انصاریان افزایش پیدا کرد.

بر اساس این گزارش، واحد پاسخگویی به پرسش‌ها و شبهات دینی پایگاه اطلاع‌رسانی حجت الاسلام انصاریان تاکنون قریب به نیم میلیون پرسش با موضوعات مشاوره خانواده، مسائل شرعی و پاسخ به شبهات جدید پاسخ داده است.

این گزارش حاکیست، بخش پاسخگویی به سوالات دینی و اعتقادی این مؤسسه از سال ۱۳۸۱ کار خود را آغاز نموده و از طریق سایت erfan.ir پاسخگوی سوالات مختلف توسط مخاطبان در سطوح مختلف بوده است.

پاسخگویی به سوالات در حوزه‌های مختلف دینی از جمله اعتقادی، اخلاقی، اجتماعی، خانواده و احکام توسط کارشناسان مربوطه تحت اشراف حجت الاسلام انصاریان انجام شده است که حاصل آن تنظیم کتاب‌هایی در قالب پرسش و پاسخ در موضوعات مختلف است که پرسش و پاسخ با موضوع مباحث اعتقادی به چاپ رسیده و مورد استقبال فعالان فرهنگی و مخاطبان مختلف قرار گرفته است.

این گزارش با تأکید بر توجه حجت الاسلام انصاریان و مجموعه تحت اشراف علمی ایشان به حوزه پاسخگویی می‌افزاید: دقت در پاسخگویی با توجه به ویژگی‌های سنی و علمی مخاطب و سرعت در پاسخگویی از دیگر مزایای بخش پاسخگویی مؤسسه فرهنگی دارالعرفان می‌باشد و از ویژگی‌های مهم بخش پاسخگویی دارالعرفان نظارت مستمر و کمّی کردن اطلاعات است که با توجه به سن، تحصیلات، نوع سوالات و… به صورت ماهیانه و کمّی و دسته‌بندی شده و در قالب گزارشات ۶ ماهه و سالانه منظم و بازخوردهای مخاطبان از بخش سایت را جهت تصمیم‌گیری‌های پاسخگویان مهیا می‌کند.

بر اساس این گزارش، مشاوره خانواده، مسائل شرعی و پاسخ به شبهات جدید از میان تنوع سوالات گسترده از مهمترین مباحثی است که پایگاه اطلاع‌رسانی استاد انصاریان بیشترین خدمات را در آن بخش‌ها ارائه داده است.

از اقدامات ویژه این سایت در بخش پاسخگویی این است که مخاطبینی که برای حل مسائل خود علاوه بر تماس مکتوب نیاز به ارتباط حضوری نیز داشته باشند در اولویت قرار گرفته و اقدامات مقتضی برای حل مشکلات آنها به فراخور هر مسئله انجام می‌گیرد.

کد خبر 4909957

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • الهام IR ۲۳:۵۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۷
      0 0
      خوبه لطفا بگید من چکار کنم دست گذاشتم رو قرآن کریم قسم خوردم ک یه کاری رو انجام بدم ولی انجام ندادم الان عواقبش چیه ناراحتم آیا گناه کردم؟؟؟
    • فواد AF ۰۰:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
      0 0
      با عرض سادب سئوال من این است که برادرم در کشور اروپایی زندگی میکند و از انتهای مجبوری میخواهد تا ماشین یا خانه از بانک بشکل قرضه یا وام بگیرد ولی مشکل درین است که بانک پول را از اصل ارزش جنس بیشتر حساب میکند. از نظر شما آیا این خود دادن ربا است وآیا در شریعت اسلامی جواز دارد یا نه؟
    • مریم غفارنژاد IR ۲۳:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۸
      0 0
      سلام من مدته۱۰ساله صیغه موقت بستم حالااگه برای قطع ارتباطم به این ارتباطم پایان بدم راهش چیه چون همسرصیغه ایم طلاقم رونمیده