۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۳۷

علی آقامحمدی مطرح کرد:

راهکار بورس برای آموزش مردم/ سود بورس از همه بازارها بیشتر است

راهکار بورس برای آموزش مردم/ سود بورس از همه بازارها بیشتر است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: سود بلندمدت بورس از همه بازارها بیشتر و میانگین چند سال اخیر آن ۳۲ درصد بوده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، علی آقامحمدی در برنامه گفتگوی ویژه خبری سه شنبه شب شبکه دو سیما با بیان اینکه در آینده، بازار سرمایه بازدهی بهتری خواهد داشت، گفت: زمانی که بورس رونق می‌گیرد افزون بر بازار ثانویه، وضع تولید نیز با تأمین منابع بهبود می‌یابد.

وی گفت: رونق بازار بورس، پیشرفت کشور را نیز در پی خواهد داشت.

آقامحمدی درباره عرضه سهام عدالت در بورس افزود: بر اساس مصوبه شورای عالی بورس ۳۳۰ تعاونی سهام عدالت می‌توانند از کارگزاران بورس، نمایندگی بگیرند و به سهامداران در محلشان آموزش دهند.

وی گفت: برای آموزش دیگر شرکت‌های استانی سهام عدالت و سهامداران آن در آینده نزدیک یکی از شرکت‌های استانی که کارهای آن در حال انجام است وارد بورس می‌شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه سال گذشته فقط ۶۸۰ هزار کد بورسی صادر شد، افزود: قرار است از شنبه به مدت یک ماه، میلیون‌ها کد بورسی صادر شود و زیرساخت‌های آن برای دریافت غیر حضوری کد بورسی به وسیله سهامداران انجام شده است.

وی گفت: سه شنبه این هفته حدود ۱۵۰ هزار کد بورسی صادر شد که از شنبه این روند سرعت می‌گیرد.

آقامحمدی افزود: مردم به اظهار نظرهای منفی درباره آینده بورس توجه نکنند، اما مسئولان به نقدهای کارشناسان و آسیب شناسی آینده بورس توجه کنند.

وی گفت: اگر ۱۰۰ هزار میلیارد تومان عرضه واقعی به وسیله دولت در بورس انجام شود نوسان‌های بورس، منظم می‌شود.

آقامحمدی افزود: نخستین عرضه باید به وسیله بانک‌ها انجام شود و دولت نیز ۶۰ هزار میلیارد تومان از اموال بدون استفاده خود را عرضه کند.

وی گفت: آنچه که اهمیت دارد ورود سرمایه به بورس است و مالکیت گذشته آن مهم نیست.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: به علت محدود شدن بازارهای دیگر، افراد سرمایه‌های خود را وارد بورس می‌کنند که در پی آن و با رونق گرفتن بورس، خدمات بورسی، اشتغالزایی ایجاد خواهد کرد.

وی گفت: شورای عالی بورس برای سرعت دادن به امکان فروش سهام عدالت صدور کد بورسی را آغاز کرده است و پیش بینی می‌کنیم تا یک ماه آینده این امکان فراهم شود، اما مردم تا آن زمان آموزش‌های بورسی خود را کامل کنند.

آقامحمدی افزود: اگر بورس رونق بگیرد منابع بانک‌ها آزاد می‌شود و به طبقات متوسط به پایین اختصاص می‌یابد و شرکت‌های بزرگ نیز منابع مالی خود را از بورس تأمین می‌کنند.

وی گفت: ۴ هزار شرکت از ۷۴ هزار شرکت صنعتی کشور ۸۰ درصد تولیدات صنعتی را تولید می‌کنند که باید تأمین مالی خود را در بورس انجام دهند.

آقامحمدی افزود: اکنون با سامان یافتن بازار بورس، خودروسازان که می‌گفتند دیگر خودروی کوچک تولید نمی‌کنیم اکنون با به کارگیری نهادی علمی کشور نخستین محصول خود را در این رده تا پایان سال معرفی می‌کنند در حالی که در گذشته چنین کاری سه سال و نیم زمان می‌برد.

وی گفت: خودروسازان چند پلتفرم را آماده کرده اند که در گذشته سابقه نداشته است و با به روز کردن ارزش دارایی‌های خود سرمایه چند برابری به دست آورده اند.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه باید به شرکت‌ها اجازه دهیم شرکت داری کنند، افزود: در گذشته، مدیریت در شرکت‌های بزرگ از جمله خودروسازان، بسته و بر اساس سیاست دولت بود، اما با شرایط جدید بازار سرمایه، مدیریت شرکت‌ها بر اساس اقتصاد پیش می‌رود.

وی گفت: سهامداران عدالت در روزهای نخست، اطلاعات خود را برای دریافت کد بورسی ارائه دهند و ثبت اطلاعات را به روزهای پایانی موکول نکنند.

آقامحمدی با بیان اینکه اکنون برای کسانی که سهام عدالت دریافت نکرده اند نمی‌توان کاری کرد، افزود: اگر دولت عرضه در بورس داشته باشد هیچ حبابی در بازار سرمایه شکل نمی‌گیرد، اما اگر عرضه‌ای انجام نشود هم حباب ایجاد می‌شود و هم خطرناک است.

کد خبر 4918258

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha