به گزارش خبرگزاری مهر، حاج حسین یکتا با اشاره به همدلی مردم در مواجهه با کرونا افزود: امروز مانند دوران دفاع مقدس است که خوف از دل یک جوان رزمنده بیرون میرفت، مثلاً دختر خانمی با شهامت به غسالخانهها میرود و برای رضای خدا متوّفیان را غسل میدهد.
یکتا همچنین از توزیع اقلام بهداشتی بین مردم نیازمند توسط دختران و پسران متموّل بهعنوان رویشهای عرصه جهاد و نماد نزدیکی قلوب مردم یاد کرد.
مسئول جمعیت امام رضاییها از قرارگاه خاتم الانبیا، بنیاد مستضعفان، آستان قدس رضوی، ستاد اجرایی فرمان امام، کمیته امداد و دیگر نهادهای انقلابی بهعنوان ظرفیتهای خدمتگزاری به محرومان یاد کرد که قلب ولایت را خوشحال میکنند.
یکتا گفت: جنس کار اجتماعی هم مانند کار فرهنگی است که روحیه معنوی را بالا میبرد و انسان را خودساخته میکند.
وی افزود: هر وقت در یک منطقه همه پای کار آمدند و در آبادانی و پیشرفت شهر و روستای خود سهیم شدند، کار ما اثرگذار بوده است.
یکتا ادامه داد: جوانان در گام دوم انقلاب حلقههای واسط بین حاکمیت و امین نظام برای ارتباط دولت و ملت، و امامت و امت هستند.
این فرمانده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه فعالان عرصه جهاد و پیشرفت باید تا آخر در این مسیر ثابتقدم باشند، گفت: نیاز ما در حال حاضر داشتن مجموعههای خودجوش، مؤمن، انقلابی، متخصص و دانش بنیان است و باید برای نقشهای پیچیده و هایتِکها برنامه ریزی کنیم.
وی با اشاره به آمار بالای کسانی که در داخل و خارج کشور علاقمندند از پیشرفت وطن و خدمت به ملت حمایت کنند، به فعالان جهادی توصیه کرد که به ۳ اصل تبیین خوب پروژهها، مدیریت منابع و ارائه گزارش دقیق و شفاف از عملکردشان توجه کنند.
حاج حسین یکتا خاطرنشان کرد: باید دانشمحور و جهانشمول فکر کنیم و آخرین وضعیت دنیا را در این زمینه مطالعه کنیم؛ و در گام دوم که مهمترین محور آن تحول جوانگرایی است به حرکتها، نگاهها، حرفها، دانشها و ایجاد بستهها و بسترهای اجتماعی توجه داشته باشیم.
اولین نشست راهبران مناطق هدف بنیاد مستضعفان برای آبادانی و پیشرفت، به مدت دو روز با برگزاری جلسات تخصصی و هم اندیشی با مدیران بنیاد مستضعفان در تهران برگزار شد.
نظر شما