به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله حبیب الله شعبانی صبح یکشنبه در جلسه ارزیابی اقامه نماز استان همدان با تاکید بر اینکه حضور کارمندان در نمازهای جماعت معیار بررسی موفقیت در این حوزه است، اظهار کرد: عملکرد دستگاهها باید به نحوی باشد که خروجی کار را در ترویج نماز در ادارات مشاهده کنیم.
وی عنوان کرد: در هر اداره که مدیر دغدغه نماز را داشته باشد، حضور نمازگزاران بیشتر است و این بسیار مهم است.
امام جمعه همدان با بیان اینکه در ارزیابیها حضور مدیر باید از ضریب بالایی برخوردار باشد، گفت: برگزاری کلاسهای آموزشی و فعالیتهای دیگر در ترویج نماز خوب است اما اثر گذاری آن به اندازه حضور شخص مدیر در نماز جماعت نیست.
وی با تشریح اهمیت برگزاری نماز جماعت در ادارات، ابراز کرد: هر چه نمازخانه ادارات شلوغ تر باشد به طبع آن، شکایات مردمی از آن اداره کمتر است.
نماز تعهد کاری ایجاد میکند
نماینده ولی فقیه در استان همدان ادامه داد: نماز تعهد کاری ایجاد میکند و نخواندن نماز نشان میدهد کسی که تعهدش با خدا رعایت نمیکند، چگونه میتواند میثاقش با بنده خدا را رعایت کند.
وی نماز را میثاق الهی نسبت ب ه بندگان دانست و گفت: از دیگر شاخصههای مورد ارزیابی در این ستاد باید آبادانی نماز خانهها در ادارات باشد.
آیت الله شعبانی با تقدیر از اقدامات صورت گرفته در حوزه ترویج نماز، اظهار داشت: برای تشویق همه مدیران باید از مدیرانی که دارای عملکرد خوبی بودهاند تقدیر شود و با استفاده از رسانهها این فعالیت را اطلاع رسانی کنیم.
رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان نیز اظهار کرد: گزارش عملکرد تمامی دستگاهها در حوزه نماز توسط این ستاد مورد ارزیابی قرار میگیرد و نتایج حاصل از آن نیز به مدیران کل و وزرا مربوطه در هر دستگاه ارسال میشود.
حجت الاسلام سید مرتضی حسنی حلم افزود: پس از انجام ارزیابی و نظارت بر اقدامات صورت گرفته، ابتدا در اجلاس استانی از دستگاههای ممتاز تقدیر به عمل میآید و سپس با ارسال نتایج آن به اجلاس کشوری، دستگاههای برتر در حوزه نماز در سطح کشور مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.
همدان از استانهای برتر در امر ترویج نماز است
رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان با بیان اینکه استان همدان از استانهای برتر در امر نماز است، مطرح کرد: این دستاورد ماحصل زحمات و اقدامات همه دستگاه و مدیران و همکاری آنها با ستاد است.
حجت الاسلام آیت الله شاکری از اعضای این ستاد با اشاره به نحوه ارزیابیها در سامانه سجاده، بیان کرد: هدف اول از راه اندازی این سامانه صرفه جویی اقتصادی در امر نظارت بود به نحوی که با سیستمی شدن این فرآیند، در استفاده از زمان و منابع شاهد صرفه جویی های خوبی بودهایم.
وی تصریح کرد: دستیابی راحت به ارزیابی و دریافت خروجی مناسب به خصوص در زمان کمتر از دیگر اهداف این سامانه بود که توسط ستاد اجرایی شد.
حجت الاسلام مصطفی سلیمانی یکی دیگر از اعضای ستاد نیز با بیان اینکه پس از طراحی سامانه سجاده جدیت بیشتر مدیران در حوزه نماز را شاهد هستیم، مطرح کرد: به سبب راحتی در دسترسی به سامانه و مشاهده اقدامات صورت گرفته توسط مدیران کل، اقدامات مدیران پس از ایجاد این سامانه رشد بهتری داشته است.
وی تاکید کرد: البته در فرآیند بررسیها نیازمند راستی آزمایی هستیم که باید کارگروهی زیر مجموعه ستاد به این موضوع نظارت داشته باشد.
این فعال فرهنگی با اشاره به دریافت نتایج مثبت از اجرای سامانه سجاده، عنوان کرد: میتوان با طراحی سامانهای همچون این سامانه در موضوعات دیگر نیز ورود کرد و به طور مثال در حوزه حجاب و امر به معروف با الگو برداری از سامانه سجاده، نحوه عملکرد ادارات در این موارد را هم بررسی کرد.
نظر شما