۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۵:۲۳

استاندار آذربایجان شرقی:

مدیریت روند بیماری کرونا به معنی عادی شدن شرایط نیست

 مدیریت روند بیماری کرونا به معنی عادی شدن شرایط نیست

تبریز- استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر استمرار رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی خانواده‌ها و بخش‌های مختلف جامعه، گفت: مدیریت روند بیماری کرونا به معنی عادی شدن شرایط نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا پورمحمدی امروز در نوزدهمین جلسه ستاد استانی مدیریت و مقابله با کرونا، با قدردانی از زحمات و خدمات همه دستگاه‌های عضو این ستاد، اظهار داشت: تلاش می‌کنیم با روحیه تعامل و همکاری در آینده‌ای نزدیک، بیماری کرونا را به طور کامل ریشه‌کن کنیم.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه آمار جان‌باختگان کرونا روزبه‌روز کاهش می‌یابد، افزود: افزایش آمار مبتلایان در برخی از روزها، به خاطر تلاش بیشتر و هدفمندتر برای بیماریابی و افزایش تست‌های انجام‌شده است و در مجموع شاخص‌ها نشان‌دهنده حرکت به سمت مهار بیماری است.

رئیس ستاد استانی مقابله با کرونا تأکید کرد: در حال حاضر سیاست ستاد ملی، اتخاذ تدابیر لازم متناسب با شرایط هر استان است و تصمیمات بعدی نیز بر این اساس گرفته خواهد شد.

پورمحمدی با اشاره به جلسه امروز ستاد ملی مبارزه با کرونا، گفت: ارتباط تصویری مقام معظم رهبری با این جلسه و اظهار رضایت ایشان از عملکرد ستاد ملی، برای هیأت دولت و اعضای این ستاد غرورآفرین و روحیه‌بخش بود.

وی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در این جلسه، اظهار داشت: ایشان از متانت و صبوری ملت ایران و همراهی خانواده‌ها و اقشار مختلف مردم با دستگاه‌های مسئول قدردانی کرده و تأکید کردند که در نحوه فعالیت مراکز مختلف به نظر کارشناسان عمل شود.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین به ابعاد و پیامدهای مختلف بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: امروز در یک امتحان تاریخی قرار گرفته‌ایم و ممکن است آثار و تبعات کرونا تا مدت‌ها در جامعه باقی بماند که لازم است برای مدیریت این آثار تدابیر جدی از سوی دستگاه‌های مسئول اندیشیده شود.

وی با اشاره به گزارش دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان درخصوص روند بیماری در بین معتادان، گفت: جمع‌آوری معتادان متجاهر در شرایط کنونی از اهمیت بیشتری برخوردار است و همان‌طور که رئیس جمهور هم در جلسه روز گذشته با خیران اشاره کرد تبریز، شهر بدون معتاد متجاهر است و باید تلاش کنیم تا این عنوان حفظ شود.

حساسیت اجتماعی نسبت به بیماری کرونا همچنان باید حفظ شود

راستگو، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی هم در این جلسه با بیان اینکه حساسیت اجتماعی نسبت به بیماری کرونا همچنان باید حفظ شود، افزود: شهرداری تبریز برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اماکن عمومی و مسقف مانند بازار تبریز و همچنین ناوگان حمل‌ونقل عمومی اقدامات لازم از قبیل فروش ماسک در ورودی این اماکن را انجام دهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم در این جلسه گزارشی از آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان ارائه کرد و گفت: آمار جان‌باختگان و مبتلایان بستری‌شده در بیمارستان‌ها نسبت به دو هفته گذشته کاهش یافته است.

محمدحسین صومی با اشاره به اینکه غربال‌گری و بیماریابی در استان به سمت مراجعه سرپایی سوق یافته است، افزود: تبریز از نظر مراجعه افراد به مراکز ۱۶ ساعته در سطح کشور رتبه اول را دارد و از نظر تعداد بیماران ترخیص‌شده و نمونه‌گیری از افراد مشکوک نیز نسبت به میانگین کشوری وضعیت بهتری دارد.

۶۴ پروانه بهداشتی برای ۵۲ واحد تولیدی صادر شد

در این جلسه همچنین گزارش کمیته ارزیابی و نظارت ستاد استانی مقابله با کرونا از سوی مدیرکل سیاسی استانداری آذربایجان شرقی و رئیس این کمیته ارائه شد.

مرتضی محمدزاده با تشریح محورهای اقدامات انجام‌یافته از زمان تشکیل ستاد استانی مقابله با کرونا، گفت: گزارش‌ها حاکی از عملکرد مطلوب دستگاه‌های عضو این ستاد است.

وی در خصوص اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، گفت: این طرح در ۱۵۱۴ نقطه‌روز و با حضور ۲۵ هزار نیروی مستقر اجرا شد و در جریان آن، ۱۶۶۰ واحد صنفی متخلف پلمب، ۳۳۷۳ خودروی متخلف جریمه و ۳۹۵ خودرو نیز توقیف شد.

محمدزاده همچنین درخصوص تأمین اقلام بهداشتی و مواد ضدعفونی‌کننده، گفت: از زمان تشکیل ستاد مقابله با کرونا، ۶۴ پروانه بهداشتی برای ۵۲ واحد تولیدی و ۶۰ مجوز برای واحدهای تولید ماسک از سوی کمیته اقتصادی این ستاد صادر شده است.

وی درباره عملکرد تشکل‌های مردم‌نهاد و مؤسسات خیریه نیز گفت: سمن‌ها و مؤسسات خیریه در حوزه کمک به خانواده‌های نیازمند، تأمین اقلام بهداشتی، ترویج توصیه‌های بهداشتی و اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی در مناطق حاشیه‌نشین اقدامات خوبی انجام داده‌اند و مجموع کمک‌های نقدی و غیرنقدی آنان ۱۵۱ میلیارد تومان بوده است.

هنربر، مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی نیز گزارشی از وضعیت آماده‌سازی نقاهت‌گاه‌های بیماران بهبودیافته از کرونا ارائه کرد و گفت: هم‌اکنون ۴۵۰ تخت نقاهت‌گاهی در تبریز آماده پذیرش است و در شهرستان‌های دیگر به ترتیب اولویت مراکز نقاهت‌گاهی راه‌اندازی خواهد شد.

کد خبر 4921993

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha