به گزارش خبرنگار مهر، پیمان نامدار در دیدار با لطف الله سیاهکلی منتخب مردم قزوین در مجلس یازدهم که روز سه شنبه در دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد اظهار داشت: پس از شیوع ویروس کرونا تاکنون یک میلیون و ۱۴۲ هزار و ۳۴۳ نفر در استان غربالگری شدند.
وی افزود. همچنین ۱۷۹ هزار و ۳۲۳ نفر خود اظهاری داشتند و بیش از ۶۵ هزار و ۴۶۰ نفر در مراکز جامع سلامت ویزیت شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین یادآور شد: امروز که معیشت و سلامت روحی و روانی مردم تحت تأثیر کرونا قرار گرفته در کنار کمکهای مردمی به سلامت روحی و روانی آسیب دیدگان هم باید توجه کنیم تا خسارتها بیشتر نشود.
نامدار گفت: در حوزه بهداشت حرفهای ۲۳ هزار و ۵۳۲ بازدید از مراکز صنعتی صورت گرفت که ۲۵ واحد پلمب و ۱۳ مورد به دستگاه قضائی ارجاع شد و در حوزه بهداشت محیط هم ۲۵ هزار و ۲۷۲ واحد صنفی بازدید شد و ۲۴ واحد متخلف پلمب شدند.
وی اظهار داشت: برای تجهیز بیمارستان بوعلی برای درمان بهتر بیماران با اختصاص ۵ میلیارد تومان تعداد ۵۰ تخت هم به وضع موجود اضافه شد تا با اختصاص کامل این بیمارستان به مبتلایان کرونا سایر امکانات خود را به بیماران عمومی اختصاص دهیم.
پذیرش روزانه ۲۰ تا ۴۰ بیمار کرونا در بیمارستانها
نامدار افزود: روزانه به طور متوسط ۲۰ تا ۴۰ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانهای استان پذیرش میشوند و تحت تست پزشکی و درمان قرار میگیرند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین بیان کرد: آموزش و پژوهش در دانشگاه باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد تا فعالیتهای کیفی و خدمات رسانی بهتر شود.
وی از صدور مجوز برای راه اندازی کارگاههای تولید ماسک در کوتاهترین مکان ممکن خبر داد و یادآور شد: برای تأمین نیازهای بهداشتی استان با صدور ۳۷ مجوز تولید ماسک بهداشتی و مواد ضد عفونی زمینه تولید میلیونها عدد ماسک و ۴۲۰ هزار لیتر مواد ضد عفونی مهیا شد.
نامدار گفت: در جذب پزشکان فوق تخصصی با مشکلات جدی مواجهیم و با تصمیمات اشتباه و صدور بخشنامههای غیر منطقی و تعیین سقف پذیرش بیمار در مراکز دولتی انگیزه حضور افراد متخصص در استانها بسیار محدود شده و برخی پزشکان نیز در تأمین درآمدهای خود با چالش مواجه هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین تصریح کرد: تأخیر چند ماهه در پرداخت مطالبات پزشکان از دیگر چالشهایی است که برای حل آنها نیازمند نگاه ویژه مسئولان هستیم.
فرسودگی بیمارستانها مهمترین چالش درمانی استان
نامدار در ادامه اضافه کرد: بیمارستانهای شهید رجایی و بوعلی سینا به دلیلی فرسودگی از مهمترین چالشهای ما در استان است که انتظار داریم با کمک نمایندگان برای تأمین اعتبار لازم و نوسازی این مراکز اقدام کنیم.
وی افزود: سه هزار دانشجوی پزشکی در ۵۰ رشته در مقاطع کاردانی تا دکتری در استان داریم و تاکنون ۵۰ هزار نفر نیز در رشتههای تخصصی فارغ التحصیل شده اند.
نامدار اظهار داشت: راه اندازی دانشکده دارو سازی از نیازهای استان است که میتواند پاسخگوی نیازها باشد و زمینه جذب دانشجویان علاقمند این رشته را فراهم کند.
وی ظرفیت خوابگاههای دانشجویی را ۱۳۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: با داشتن شش خوابگاه به اکثر نیازهای اسکان دانشجویان پاسخ داده ایم.
در ادامه معاونان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت حوزه خود دیدگاهها و مشکلات را نیز مطرح کردند و خواستار توجه نمایندگان برای رفع آنها شدند.
نظر شما