علی اوسط هاشمی در حاشیه اولین جلسه شورای مهارت استان قزوین در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مهر با اشاره به گستردگی مأموریت و فعالیتهای سازمان فنی و حرفهای در خصوص وضعیت مربیان این سازمان اظهار کرد: از مجموعهی ۱۴ هزار پرسنل سازمان فنی و حرفهای کشور بیش از پنج هزار و ۸۰۰ هزار نفر را مربیان تشکیل دادهاند.
وی افزود: در مجموعه سازمان فنی و حرفهای کشور مرکز تربیت مربی وجود دارد که وظیفه این مرکز تربیت مربیان است.
هاشمی افزود: مرکز تربیت مربیان در سازمان فنی و حرفهای با توجه به نیاز زمان انعطاف و قابلیت را در مربیان ایجاد میکند تا سبک آموزش مربیان با نوع نگرش و حرفههای جدید منطبق باشد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: مجموعه سازمان فنی و حرفهای کشور همچنین برای تأمین مربیان خود خرید خدمت را دارد.
رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور تصریح کرد: رویکرد سازمان فنی و حرفهای کشور در تأمین مربیان خود تهیه بانک اطلاعات از استادکاران و مربیان جامعه است چرا که هدف ما فعال کردن و استفاده از ظرفیت جامعه در عرصه مهارت است به عنوان مثال در استانهای قزوین، اصفهان، شیراز، کرمان، کرمانشاه و دیگر مناطق تعداد زیادی استاد کار ماهر و با تجربه در بخشهای مختلف فعال هستند که باید از این ظرفیت در جهت مهارت آموزی استفاده شود.
وی تاکید کرد: در حوزه دانشگاههای کشور اساتید بسیار برجستهای در حوزه مهارت آموزی داریم که حرفی برای گفتن دارند لذا رویکرد ما به سمت مهارت جامعه محور، نه مهارت سازمان محور است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص نظارت در صدور ارائه گواهی مهارت نیز بیان کرد: در مجموعه سازمان فنی و حرفهای تا سنجش صورت نگیرد مدرک مهارت ارائه نمیشود اما هیچ فردی نمیتواند ادعا کند که مجموعه تحت مدیریتش بدون ایراد و خطا است ولی نظارت و تاکید ما این است که افرادی که به دنبال مهارت هستند باید در دورهای آموزشی به توانمندی برسند و خودشان را در حوزه مهارت مورد نظر باور داشته باشند در غیر این صورت خودشان را فریب دادهاند.
نظر شما