پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۸:۵۲

معاون آموزش و پرورش کردستان:

رعایت پروتکل‌های بهداشتی پیش نیاز بازگشایی مدارس است

رعایت پروتکل‌های بهداشتی پیش نیاز بازگشایی مدارس است

سنندج - معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان بر فراهم کردن زمینه سلامت و بهداشت همکاران و دانش آموزان در بازگشایی مدارس و برگزاری امتحانات نهایی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، افشین خوش گوار شامگاه چهارشنبه در نشست ویدئو کنفرانس با مدیران و رؤسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق استان کردستان، اظهار داشت: پیش نیاز بازگشایی مدارس و برگزاری امتحانات پایه دوازدهم، اهتمام به رعایت اصول و پروتکل‌های بهداشتی و حفظ سلامتی دانش آموزان و همکاران فرهنگی است.

وی افزود: در این زمینه توجیه و تأکید مدیران مدارس به رعایت اصول بهداشتی، برگزاری دوره آموزشی ویژه نیروهای خدماتی جهت ضدعفونی و گندزدایی اصولی سطوح و اشیا و از همه مهمتر رعایت فاصله اجتماعی در اولویت است.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان ادامه داد: با هماهنگی معاون آموزش متوسطه و اداره سنجش، چارچوب و اصول مورد نیاز از لحاظ تأمین مسائل بهداشتی و سلامت دانش آموزان در حوزه‌های امتحانی را در ۱۸ بند تدوین کرده ایم و خواستار توجه جدی شهرستان‌ها و مناطق به اجرای کامل آن هستیم.

خوش گوار با اشاره به تخصیص اعتبارات قابل توجه در اسفند ماه جهت موضوع ضدعفونی و گندزدایی مدارس، یادآور شد: این اعتبارات باید به طور کامل در جهت ارتقای وضعیت بهداشتی مدارس شامل سیستم آبخوری، سرویس‌های بهداشتی، لوله کشی صابون مایع و تهیه ملزوماتی چون مایع ضدعفونی کننده در مدارس با اولویت حوزه امتحانی هزینه شود.

کد خبر 4925252

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha