دکتر علیاکبر حقدوست در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بازگشایی دانشگاههای علوم پزشکی مرحله به مرحله و با رعایت پروتکلها و ایجاد شرایطی که به دانشجویان کمتر فشار بیاید، اجرا میشود.
وی افزود: به عنوان مثال اگر دانشجویی بخواهد درسش را حذف کند، ترمش را ناتمام اعلام کند و درسش را ترم آینده ادامه دهد حتماً همراهی خواهد شد. سقف غیبتها که در هر ترم وجود دارد را بر میداریم.
معاون آموزشی وزارت بهداشت اظهار داشت: در مرحله اول دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی شروع به کار میکنند. استاد و گروه آموزشی تصمیم میگیرند که چند درصد دروس به صورت تئوری و آموزش مجازی ادامه پیدا کنند و باقیمانده دروس چقدر به صورت حضوری باشد. کلاسها عمدتاً برای رفع اشکال خواهد بود.
وی یادآور شد: برنامهریزی دانشکدهها باید به شکلی باشد که وقتی دانشجویان را به دانشگاه فرا می خوانند تنها ۵۰ درصد ظرفیت خوابگاهها پر شود و در آن واحد همه دانشجویان حضور پیدا نکنند.
حقدوست با اشاره به شرایط خاص برخی از رشتهها از جمله دندانپزشکی گفت: برخی رشتهها مانند دندانپزشکی شرایط سختتری دارند و کار عملی آنها بسیار اندک خواهد بود چون نیاز به تمهیدات خاص دارد بنابراین این ترم بیشتر تئوری خواهد بود تا دانشجویان در ترم آینده کارهای عملی را بیشتر انجام دهند.
وی گفت: بیشترین اختیار به دانشگاهها داده شده است که بتوانند بر اساس شرایط و با رعایت نکاتی که گفته شد بتوانند مدیریت کنند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: به دانشگاهها گفتهایم که برای میهمان شدن دانشجویان همراهی لازم را بکنند اما با توجه به اینکه هر دانشگاهی شرایط و زیرساختهای خود را برای آموزش مجازی فراهم کردهاند اینکه دانشجویان بتوانند از دانشگاه محل زندگی خود برای اتمام دوره استفاده کنند چندان کارساز نیست.
وی گفت: به دانشگاهها توصیه کردیم که حتیالامکان با دانشجویان همراهی کنند.
حقدوست یادآور شد: با معاونتهای دانشجویی و بهداشتی وزارت بهداشت نیز هماهنگی شده است که با توجه به شرایطی که وجود دارد و به صورت واقعبینانه پروتکلها را اجرا کنند.
نظر شما