به گزارش خبرنگار مهر، عباس امید صبح دوشنبه در نشست کارگروه بهبود کیفیت سوادآموزی استان بوشهر با اشاره به برنامه عمل سوادآموزی استان در سال ۱۳۹۹، اظهارداشت: حجم تحت پوشش سواد آموزی استان در سال جاری سه هزار و ۲۰۰ نفر است که برای تصویب به سازمان نهضت سواد آموزی کشور پیشنهاد شده است.
معاون سوادآموزی استان بوشهر یکی از مشکلات جذب سوادآموزان را در اختیار نداشتن اطلاعات اسمی دقیق و متقن بیسوادان دانست و ادامه داد: با هماهنگیهای بهعمل آمده با سازمان نهضت سوادآموزی، اقدام به پالایش اسمی بیش از شش هزار نفر از افراد محروم از سواد خواهیم کرد.
وی بهروزآوری بانک اطلاعات جامع بیسوادی استان را ضروری دانست و افزود: پالایش اسمی این افراد گامی مهمی در راستای دستیابی واقعی به افراد محروم از سواد خواهد بود.
امید تاکید کرد: آموزشدهندهها با در اختیار داشتن اطلاعات اسمی بیسوادان گروه هدف،بهتر می توانند در شناسایی، جذب و آموزش آنان اقدام نمایند.
دبیر گروه بهبود کیفیت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر خاطرنشان کرد: با شناسایی اسمی افراد محروم از سواد کار ثبتنام بی سوادان و کم سوادان با تلاش مدیران واحد های آموزشی و آموزش دهندگان و مسئولین سوادآموزی آغاز می شود.
وی به ایجاد بستههای انگیزشی بیشتر برای همکاران فرهنگی به منظور تدریس درکلاسهای سواد آموزی اشاره کرد و بیان داشت: معلمان می توانند هم به صورت سرانه و نتیجه محصولی و هم بهصورت حقالتدریس در راستای باسوادکردن افراد محروم از سواد گروه هدف، با سوادآموزی همکاری کنند.
معاون سوادآموزی استان بوشهر تصریح کرد: امید است باتسلط معلمان به شیوههای تدریس و توانایی آنان در راستای آموزش مفید و مؤثرتر، بتوانیم از بهرهخدمتی همکاران بهنحوی مطلوب استفاده کنیم.
وی ضمن برشمردن ضرورت همکاری مدیران مدارس با حوزه سوادآموزی شهرستانها و مناطق، تاکید کرد: انتظار میرود که مدیران واحدهای آموزشی در کلاسگذاری، ثبتنام و نگهداشت سوادآموزان همکاری لازم را با مسئولین سوادآموزی بهعمل آورند.
نظر شما