پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۵

مدیرکل بهزیستی مازندران:

۵۸۲ پایگاه بهزیستی زکات فطریه را در مازندران جمع آوری می کند

۵۸۲ پایگاه بهزیستی زکات فطریه را در مازندران جمع آوری می کند

ساری - مدیرکل بهزیستی مازندران از استقرار ۵۸۲ پایگاه برای جمع آوری زکات فطریه در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرزاد گوهردهی با اشاره به فرا رسیدن عید سعید فطر گفت: بهزیستی مازندران همچون سنوات گذشته در راستای اهداف محرومیت زدایی و حمایتی خود، همراه با دیگر نهاد هاو مؤسسات خیریه تحت نظارت بهزیستی آماده جمع‌آوری زکات فطریه هم استانی‌های گرامی برای حمایت از گروه‌های هدف است.

وی با بیان اینکه با توجه به بحران کرونا پرداخت پول نقد برای زکات فطریه با استقبال هم استانی‌ها مواجه نخواهیم بود افزود: بر همین اساس تمهیداتی اندیشیده شده تا امکان دریافت الکترونیک وجوه فطریه نیز وجود داشته باشد.

مدیر کل بهزیستی استان با اشاره به استقرار ۵۸۲ پایگاه جمع آوری زکات فطریه در سراسر استان گفت: پایگاه‌های جمع آوری زکات فطریه توسط ادارات بهزیستی سراسر استان و مؤسسات خیریه تحت نظارت بهزیستی مازندران ملزم به استفاده از لوگوی واحد هستند که در سراسر کشور به صورت هماهنگ انجام خواهد شد.

گوهردهی با تاکید بر توزیع مبالغ جمع آوری شده در کوتاه‌ترین زمان ممکن در میان نیازمندان خاطرنشان کرد: لیستی از واجدین شرایط حوزه‌های اجتماعی، توانبخشی و پیشگیری آماده شود تا توزیع مبالغ جمع آوری شده بدون فوت وقت صورت گیرد.

وی در خصوص راه‌های پرداخت زکات فطریه به مددجویان بهزیستی استان، تشریح کرد: هم استانی‌های عزیز می‌توانند از طریق شماره کارت مجازی ۶۳۶۷۹۵۷۰۸۶۳۱۰۱۰۴ نزد بانک مرکزی به نام هدایای خاص سازمان بهزیستی، شماره گیری *۷۳۳*۴*۱۴۰۰۰۰۱# و یا از طریق شماره حساب ۴۱۵۳۰۳۴۵۴۱۵۴۳۰۶۸ کمک‌های نقدی خود را ارسال کنند.

گوهردهی اضافه کرد: همچنین مراکز بهزیستی در سطح استان در روز عید و روزهای بعد از عید آماده دریافت مبالغ فطریه و هدایای نقدی و غیرنقدی مردمی هستند.

کد خبر 4931956

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha