به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، بسیاری از افراد گمان میکنند نقاشی ساختمان صرفاً شغلی ساده و کار کردن با چند ابزار مانند قلم مو است، اما واقعیت چیز دیگری است. خطرات جانبی این شغل، به روز بودن و خلاقیت و همچنین دقت بالا در کار، این حرفه را به یک هنر تبدیل کرده است. این شغل زیر مجموعههای زیادی داشته و بسیار حرفهای است که به تجربه زیادی هم نیاز دارد.
این شغل به علت سروکار داشتن با رنگ و مواد شیمیایی میتواند دردسرساز بوده و بیماریهایی مانند آسم و تنگی نفس به همراه داشته باشد. استفاده از موادی آتشزا مانند تینر و بنزین خطرات این شغل در ظاهر بیخطر را افزایش میدهد. کار با انواع رنگهای مختلف مانند رنگ روغن، رنگ پلاستیکی و رنگ چوب حاصل تجربه یک نقاش حرفهای ساختمان است. اما وقتی از هنر نقاشی ساختمان صحبت میکنیم باید آن را یک هنر کوچه بازاری دانست که هنرمند سعی میکند عصاره افکار و ایدهآل های کارفرمای خود را در نظر گرفته و در جلوهای هنری آن را به منصه ظهور برساند.
نقاشی ساختمان باید به روز باشد. استفاده از ابزارهای مدرن، خلق طرحهای متنوع و جدید تأثیر بسزایی در پیشرفت مهارت یک نقاش دارد. نقاش خوب و با تجربه باید بتواند در همه شرایط کاری انواع پروژههای مختلف را مطابق با سلیقه و خواسته کارفرما اجرا کند. به عنوان مثال طرحهای شابلون در رنگ کاری ساختمان یا بتونه و نقاشی کناف یا هر طرح دیگر شرایط خاص خود را دارد که نقاش باید طبق خواسته کارفرما آن را پیاده سازی کند. ایده پردازی و خلاقیت نیز بخش مهمی از این حرفه را تشکیل میدهد. امروزه با رواج یافتن نقاشی سه بعدی میتوان خلاقیت یک نقاش حرفهای را سنجید. در این نوع نقاشی طرح با دقت بسیار زیادی کار میشود به گونهای که بیننده میتوانند یک شکل سه بعدی را ببینید. با همه توضیحات فوق باید از این پس این شغل را یک هنر و نقاش ساختمان را یک هنرمند در نظر گرفت.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
نظر شما