به گزارش خبرنگار مهر، احمد ابوالقاسمی قاری بین المللی و پیشکسوت قرآنی در نشست بررسی برنامههای معارفی رسانه ملی طی رمضان سال ۹۹ و تحلیل و بررسی دستاورد اقدامات حوزه رسانه در ایام کرونایی با گلایه از مسائل مطرح شده گفت: از چه زمانی تا کنون رئیس جمهور یک دقیقه برای قرآن وقت گذاشته است؟ ما به میزان بالایی توقع از دست اندرکاران قرآنی کشور داریم. در این نشست تمامی افراد قرآنی حضور دارند، اما افرادی که قدرت اجرایی کشور محسوب میشوند حضور ندارند و ما دائماً توپ را در زمین خودمان انداخته که باعث میشود در محدوده کوچکی بازی کنیم.
ابوالقاسمی با اشاره به اینکه باید مطالبات مردمی را بزرگترکرده و تغییر دهیم افزود: ترتیل خوانی در ماه مبارک رمضان به واسطه صحنههای زیبایی که در حرم حصرت معصومه (ع) رواج پیدا کرد باب شد. ما باید به نقطهای برسیم تا متوجه شویم چطور میشود مسئولین را به این باور برسانیم که اگر در حوزه قرآنی سرمایه گذاری شود کاهش آسیبهای چند جانبه ای را در بر خواهد گرفت، اما هیچ وقت مسئولین بالادستی و تصمیم گیر در این جلسات حضور ندارند و آنها این کار را بیهوده فرض میکنند.
وی ادامه داد: علاقه مندی هست، ولی ما نتوانستیم این علاقه مندی را به گوش مسئولینی که تصمیمات کلان میگیرند برسانیم و در صورت امکان باید هر نحوی مسئولینی را دعوت و مطالبه کنیم.
این استاد قرآنی در پایان با بیان اینکه افراد حاضر در این نشست قرآنی از جمله قویترین و بهترین نیروهای قرآنی کشور هستند، تصریح کرد: اگر روزی فرا رسید که قدرت اجرایی قرآنیان حاضر در این جمع آنچنان بالا برود که بتوانند برنامههای مهم و کلان قرآنی را اجرا کنند و بودجه و امکانات بسیار خوبی را برای امور قرآنی و تولید برنامههای مختلف تأثیرگذار معارفی و قرآنی هزینه کنند، در این صورت میتوان به موضوعاتی نظیر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن و … پرداخت و در غیر این صورت نمیتوان از عهده این مطالبات برآمد.
نظر شما