پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ خرداد ۱۳۸۶، ۹:۱۸

نرم افزار «کمک در تصمیم گیری» ساخته شد

نرم افزار «کمک در تصمیم گیری» ساخته شد

ساخت نرم افزار منحصربفرد کمک کننده به افراد در اتخاذ تصمیم های مختلف، بسیاری از مشکلات در تصمیم گیری های پیچیده را برطرف می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، پس از سال ها تحقیق در دانشگاه Mid سوئد، محققان سیستم نرم افزاری کمک کننده در اتخاذ تصمیمات موسوم به DecideIT را طراحی و ساخته اند که با هدف ارتقای قابیلت و توانایی تصمیم گیرندگان برای رسیدن به تصمیم و نظر نهایی عمل می کند.

مزایای استفاده از این سیستم نوین نرم افزاری، مواردی نظیر فرآیندهای ساختاری تر تصمیم گیری و افزایش قابیلت تجزیه و تحلیل مسایل پیچیده را شامل می شود که تا پیش از این برای تحلیل کنندگان مشکل بوده است.

 

این سیستم جدید که محصول شرکت Preference AB است تاکنون برای اهداف دستوری و آموزشی به جز دانشگاه Mid در دانشگاه های استکهلم و کالج Gävle و چند دانشگاه برزیل و چین نیز به کار گرفته شده است.

در ساخت این نرم افزار از فرآیندهای تصمیم گیری و روشی منحصربفرد برای تجزیه و تحلیل خطرات مربوط به تصمیم گیری استفاده شده است.

کد خبر 494684

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha