۲۳ خرداد ۱۳۹۹، ۹:۵۳

با حکم فدراسیون؛

سرپرست هیات تیراندازی با تفنگ استان کردستان منصوب شد

سرپرست هیات تیراندازی با تفنگ استان کردستان منصوب شد

سنندج - پس از پایان دوره چهار ساله ریاست هیات تیراندازی با تفنگ استان اصغر گومه ای به عنوان سرپرست این هیات تا زمان برگزاری مجمع انتخابات منصوب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از پایان دوره چهارساله ریاست هیأت تیراندازی با تفنگ استان با پیشنهاد مدیرکل ورزش و جوانان کردستان و طی حکمی از سوی فدراسیون اصغر گومه ای رئیس قبلی این هیأت تا زمان برگزاری مجمع انتخابات به سمت سرپرستی هیأت تیراندازی با تفنگ استان کردستان منصوب شد.

در مجمع انتخاباتی هیأت تیراندازی با تفنگ استان کردستان که اردیبهشت ماه سال ۹۵ برگزار شد، اصغر گومه ای توانست با کسب ۸ رأی از مجموع ۱۳ رأی مأخوذه به سمت رئیس این هیأت انتخاب شود.

بر اساس اعلام اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان، فراخوان ثبت نام در انتخابات هیأت تیراندازی استان کردستان در آینده‌ای نزدیک منتشر شده و سپس مجمع برای انتخاب رئیس هیأت برای چهار سال آینده برگزار می‌شود.

کد خبر 4947440

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha