سرهنگ علیرضا ابوطالبی در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی اطفا حریق ویژه کارکنان منابع طبیعی و جوامع محلی شاهرود در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه برای پیشگیری و مقابله با آتشسوزی استفاده از روشهای نوین، برگزاری چنین کارگاههایی با حضور اساتید و صاحبنظران از جمله اقدامات لازم است، ابراز داشت: میبایست از دانش این گروه برای کاهش مشکلات حریق استفاده شود.
وی بابیان اینکه آتشسوزیها، خسارات زیادی به عرصههای منابع طبیعی وارد میکند، افزود: آگاهسازی افراد در برخورد درست و اصولی با این حوادث ضروری است که میبایست با روشهای مناسب انجام شود.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان بر شناسایی علل وقوع آتشسوزی در عرصههای طبیعی استان با همکاری سایر دستگاهها تاکید کرد و ابراز داشت: جلوگیری از آسیبها و حوادث ناشی از تخریب عرصههای ملی مستلزم برنامهای جدی است.
محمدرضا کشاورزیان رئیس اداره منابع طبیعی شاهرود نیز در این گفتگو بابیان اینکه اقدامات انجامشده برای مقابله با آتشسوزی در عرصههای جنگلی باید مورد توجه جدیتری قرار گیرد، تصریح کرد: مشارکت مردم در حفظ و حراست از عرصههای منابع طبیعی، حمایت دستگاههای ذیربط و ساماندهی نیروهای مردمی با استفاده از فنون و آموزشهای لازم در مواقع آتشسوزیها نقش به سزایی در حفاظت از این عرصهها دارد.
علیرضا رهایی رئیس اداره آموزش منابع طبیعی استان سمنان نیز افزود: ایجاد هماهنگی بین سازمانها، نهادهای مردمی و تجهیز و ساماندهی گروههای اطفا حریق برای مهار آتش در عرصههای منابع طبیعی و همچنین برداشتن گام اول در برقراری آمادگی منابع انسانی از موضوعاتی است که در دستور کار قرار دارد.
نظر شما