۲۶ خرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۴۲

فرماندار سوادکوه:

سوادکوه قطب بزرگ تولید زغال سنگ در کشور است

سوادکوه قطب بزرگ تولید زغال سنگ در کشور است

سوادکوه - فرماندار سوادکوه گفت: این شهرستان با تولید سالانه ۱۵۰ هزار تن زغال سنگ از منابع بزرگ تولید زغال سنگ در کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید یزدانی پیش ازظهر دوشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در شهرستان سوادکوه، با اشاره به تولید سالانه ۱۵۰ هزار تن زغال سنگ از معادن شهرستان سوادکوه، این شهرستان را یکی از منابع بزرگ تولید زغال در کشور دانست و افزود: با انجام برخی از پیشنهادات میزان تولید زغال در سال جهش تولید می‌تواند به ۲۰۰ هزار تن در سال برسد.

وی تعداد معادن شن و ماسه شهرستان را ۳۲ معدن برشمرد و خاطرنشان کرد: با وجود برخی انتقادات اما شهرستان سوادکوه بیشترین تولید شن و ماسه در استان را دارا است.

فرمادار شهرستان سوادکوه با اشاره به استعداد شهرستان در زمینه دامپروری بر اصلاح نژاد دام تأکید کرد و گفت: این شهرستان پایلوت استانی اصلاح نژاد دام انتخاب شده و در حال حاضر، یک سرمایه‌گذار پیگیر یک مجموعه دانش‌بنیان ۱۰ هزار رأسی در این شهرستان است.

وی با بیان اینکه در سال ۹۸ تعداد ۱۸ جلسه ستاد تسهیل در شهرستان برگزار و از ۹۵ مصوبه تعداد ۷۵ مصوبه اجرایی شده است، رتبه شهرستان در سامانه کارا را با ۸۹ درصد جذب نهم برشمرد و افزود: در سامانه سیتا نیز ۱۱۸ پروژه معرفی که از این تعداد ۳۰ پرونده در استان مصوب شده و کار جذب آن در حال انجام است.

این مسئول با بیان اینکه در سال گذشته روستای سوخته‌سرا به‌عنوان پایلوت زنبورداری انتخاب شد، و با اشاره به اینکه همه افراد روستا زنبوردار هستند، خواستار معرفی این روستا به‌عنوان روستای فاقد بیکار شد تا این افراد بتوانند از تسهیلات ۱۲ درصد بهره‌مند شوند.

وی تعداد مزرعه پرورش ماهی در شهرستان را ۱۸ مورد و تولید ماهی در هر دوره را ۶۰۰ تن عنوان کرد و با بیان اینکه یکی از این مزارع با تولید ۲۵۰ تن یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان استان است، گفت: در این مجموعه علاوه بر تولید ماهی، رستوران و آموزشگاه ماهی نیز وجود دارد و همچنین، اولین مرکز پرورش ماهیان خاویاری در شهرستان سوادکوه نیز راه اندازی شده است.

یزدانی با اشاره به ۳۲ واحد صنعتی فعال و ۲۳ معدن فعال در شهرستان میزان اشتغال واقعی در صنایع را ۳۸۵ نفر و در معدن یک هزار ۱۸۶ نفر اعلام کرد و افزود: از ۲۴ واحد صنعتی راکد و ۷ واحد معدنی راکد، ۱۲ واحد به تملیک بانک درآمدند که از این تعداد ۷ واحد احیا شدند.

وی با بیان اینکه اولین واحد پرورش هوشمند مرغ در قفس عمودی شهرستان که در کشور بی‌نظیر است، به دلیل بروکراسی سخت اداری ناکام مانده است، خواستار رفع موانع برای این واحد تولیدی دانش‌بنیان شد و افزود: این طرح در شش طبقه طراحی شده و کنترل آن از راه دور ممکن است.

این مسئول با بیان اینکه شرکت گل‌سفید البرز یکی از بزرگ‌ترین مراکز تولید روغن‌کشی در کشور است و با این وسعت کار اما بدهی کارگری دارند، این امر را نتیجه ضعف مدیریت و نبود مدیریت مبتنی بر عقلانیت دانست.

کد خبر 4950289

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۴:۴۳ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۲
      0 0
      عالی بود