علیرضا پور رضا در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بر اساس برنامهریزی انجامشده در سال جاری ۳۵۰ هزار مترمربع راههای استان نیز لکهگیری میشود.
وی با بیان اینکه اجرای پروژههای راهسازی در استان بوشهر با توجه به گرانی مقرون بهصرفه نیست تصریح کرد: سال گذشته در بخش راهداری استان بوشهر ۶۸ میلیارد تومان اعتبار استانی با تخصیص ۴۲ درصد و ۶۲ میلیارد تومان نیز از محل اعتبار ملی با تخصیص ۷۰ درصد داشته هزینه شده است.
پور رضا افزود: سال گذشته ۲۰۰ کیلومتر لایه حفاظتی فوکسیل و ۱۵ کیلومتر چیپسیل (عملیات روکش محافظتی چیپسیل برای بهبود کیفیت و طول عمر آسفالت انجام میشود) در استان بوشهر انجامشده است.
شناسایی ۴۷ نقطه حادثهخیز
وی تصریح کرد: ۴۷ نقطه حادثهخیز در استان بوشهر شناسایی که همه این نقطهها آشکارسازی و نصب علائم برای آنها انجامشده است.
پور رضا ادامه داد: سال گذشته هفت نقطه از ۲۴ نقطه ابلاغشده با توجه به اعتبارات پیشبینیشده اصلاح و مابقی نیز امسال با تأمین اعتبار لازم اصلاح میشود.
وی اضافه کرد: ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای ۶۰ کیلومتر لایه حفاظتی فوکسیل و ۱۳ کیلومتر روکش سراسری از تونل دریاقلی تا ابتدای گردنه دالکی، لکهگیری و درزگیری کمربندی برازجان، چغادک - احمدی، آسفالت باند دوم روستای بوستانو و آسفالت اخند و عسکری پیشبینیشده است.
پور رضا افزود: پرداخت حقوق و مزایای کارکنان راهداری یکی از مشکلات این بخش است بهگونهای که حقوق این افراد به صورت قرارداد طرح پرداخت میشود این در حالی است که نیاز است برای انجام امور راهداری پرداخت حقوق و مزایای کارکنان از سرفصل حملونقل پرداخت شود تا اعتباری که فقط برای راهداری در هر شهرستان تخصیص مییابد در زمینه راهداری باشد.
هدایت اعتبارات به سمت اجرای پروژههای راهسازی
وی ادامه داد: مبلغی برای هزینه در امور راهداری با توجه به اینکه بیشتر اعتبار تخصیصیافته بهردیف راهداری در هر شهرستان بابت حقوق کارکنان طرح هزینه میشود، باقی نمیماند.
پور رضا بابیان اینکه نیاز است که مسئولان یک بانک ماشینآلات بهروز و کارا داشته باشند که در زمان بحران در کوتاهترین زمان از این امکانات استفاده شود گفت: با توجه به وضعیت اعتباری و بودجهای و گرانی در شرایط کنونی اجرای پروژههای راهسازی مقرون بهصرفه نیست و اولویت باید به سمت اجرای پروژههای راهداری باشد.
معاون راهداری و حملونقل جادهای استان بوشهر خاطرنشان کرد: امروز بیشتر اعتبارات به سمت اجرای پروژههای راهسازی هدایت میشود و نگهداری و حفاظت از راهها و پروژههای راهداری کمتر شناختهشده است درحالیکه در شرایط کنونی باید نگاه مجموعه مدیریتی استان بوشهر به سمت راهداری و حفظ و نگهداری راهها و حفظ شرایط موجود معطوف شود.
نظر شما