پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۳۹

محصول تازه کانون پرورش فکری کودکان؛

مهدی جعفری «یدو» را در آبادان کلید زد

مهدی جعفری «یدو» را در آبادان کلید زد

فیلم بلند سینمایی «یدو» به کارگردانی مهدی جعفری و تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در شهر آبادان کلید خورد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، فیلم بلند سینمایی «یدو» به کارگردانی مهدی جعفری و تهیه کنندگی محمدرضا مصباح تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در شهر آبادان کلید خورد.

تولید این فیلم در کانون در راستای مشارکت راهبردی کانون و سازمان سینمایی کشور در حوزه سینمای کودک است که با حضور حبیب ایل‌بیگی قائم‌مقام و هادی ناییجی دبیر شورای تخصصی سینمای معناگرا بنیاد سینمایی فارابی و همچنین امیر مشهدی‌عباس مدیرکل امور سینمایی و تئاتر کانون پرورش فکری و وحید کیانی مدیرکل کانون استان خوزستان در شهر آبادان کلید خورد.

جعفری در این فیلم که در گونه دفاع مقدس و کودک و نوجوان است، اولین ماه‌های جنگ تحمیلی را در آبادان در حال محاصره به تصویر می‌کشد.

فیلم «یدو» تازه‌ترین تولید امور سینمایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است که با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی در حال ساخت است.

مهدی جعفری کارگردان فیلم «٢٣ نفر» پیش‌تر نیز ۲ فیلم مستند کوتاه «هر کجا برم آسمان مال من است» و «همه روزهای خوب» را با تهیه کنندگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ساخته است.

کد خبر 4953215

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha