پیام‌نما

وَأَطیعُوا اللَّهَ وَ رَسولَهُ وَلا تَنازَعوا فَتَفشَلوا وَ تَذهَبَ ریحُکُم وَاصبِروا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصّابِرینَ * * * و از خدا و پیامبرش فرمان برید، و با یکدیگر نزاع و اختلاف نکنید، که سست و بد دل می‌شوید، و قدرت و شوکتتان از میان می‌رود؛ و شکیبایی ورزید؛ زیرا خدا با شکیبایان است. * * * از رب و از رسولش طاعت همى‌ نماييد / وز اختلاف آرا دورى كنيد، زنهار!

۱۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۰۸

مدیرکل هواشناسی مازندران مطرح کرد:

ثبت دمای ۳۰ درجه در ۴ شهر مازندران

ثبت دمای ۳۰ درجه در ۴ شهر مازندران

ساری- مدیرکل هواشناسی مازندران، گرمترین شهر استان را با دمای بیش از ۳۲ درجه شهر گلوگاه عنوان کرد و گفت: دمای هوای چهار شهر استان بالای ۳۰ درجه ثبت شده است.

سیدمحمدرضا رضوی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره وضعیت جوی استان اظهار داشت: شهر گلوگاه با بیشینه دمای ۳۲.۲ درجه گرم‌ترین شهر استان بوده است و شهرهای رامسر با ۲۸، نوشهر با ۲۸، سیاه بیشه با ۲۲، بابلسر با ۲۸ دیگر شهرهای گرم استان بوده است.

وی دمای هوای ثبت شده در قراخیل قائمشهر و ساری را ۳۰ درجه بیان کرد و گفت: همچنین دمای کیاسر ۲۵، دشت ناز ۳۰، بندر امیرآباد ۳۰، ایزدشهر ۲۷، کجور ۲۳ و بلده نور ۲۲ درجه بوده است.

وی درباره پیش بینی وضعیت دمای استان گفت: روز چهارشنبه بیشینه دما در شهرهای غربی استان بین ۲۵ تا ۲۷ درجه و در شهرهای مرکزی و شرقی استان بین ۲۷ تا ۳ درجه خواهد بود و وضعیت هوا نیمه ابری در بعضی ساعت همراه با رگبار رعد و برق و بارش پراکنده خواهد بود.

کد خبر 4962544

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha