به گزارش خبرگزاری مهر، طرح الحاق کرانه باختری در حال حاضر پشت موانع اختلافات داخلی و برخی تردیدها در رژیم صهیونیستی به صورت موقت متوقف شده است.
قرار بود که امروز، اول جولای، طرح الحاق ۳۰ درصد از کرانه باختری به همراه دره رود اردن اجرایی و به صورت رسمی عملی شود، اما از شب گذشته منابع مختلفی در رژیم صهیونیستی از توقف موقت این طرح خبر دادند و حتی «بنی گانتز»، وزیرجنگ رژیم صهیونیستی اجرای این طرح را در اول جولای نامناسب عنوان کرد.
با این حال برای بسیاری سوال این جاست که فردای پس از اجرایی شدن طرح الحاق کرانه باختری چه اتفافی در مناطق فلسطینی خواهد افتاد؟ در واقع اجرا شدن طرح الحاق کرانه باختری چه تأثیری بر وضعیت کرانه باختری خواهد داشت؟
این سوال از اینجا حائز اهمیت است که در حال حاضر کرانه باختری محل استقرار ۴۳۰ هزار شهروند صهیونیست نیز میباشد که در ۱۳۲ شهرک از سوی مقامات رژیم صهیونیستی اسکان داده شدهاند. احداث این شهرکها به صورت غیرقانونی پس از جنگ ۱۹۶۷ آغاز شد و طی این سالها نیز کنترل این شهرکها در دست نیروهای امنیتی صهیونیستی بوده است و حال که قرار است تل آویو اشغال این مناطق را رسمیت ببخشد، چه اتفاقی خواهد افتاد؟
گاردین در گزارشی به این سوال این گونه پاسخ داده که طرح الحاق کرانه باختری، صرف نظر از الحاق دره رود اردن، اما در دیگر مناطق باقی مانده کرانه باختری تغییرات شکلی گستردهای را ایجاد نخواهد کرد، چون شهرکهای صهیونیستی از مدتها پیش در کرانه باختری احداث و تحت کنترل نیروهای صهیونیستی قرار داشته است.
در این گزارش گفته شده فردای پس از رسمی شدن طرح الحاق در صورت اجرای کامل این طرح، تابلوها در مناطقی تغییر خواهد کرد و دیوار حائل حد فاصل میان کرانه باختری و رژیم صهیونیستی برداشته خواهد شد. همچنین بعد از این مقامات صهیونیست امکان بازدید را برای گردشگران خارجی در شهرکهای اشغالی نیز فراهم خواهند کرد.
در عین حال باید توجه داشت که طرح اشغال کرانه باختری که صهیونیستها از آن تحت عنوان الحاق نام میبرند، در حال حاضر با موانع بسیاری روبروست و گروههای مقاومت فلسطینی نیز از پاسخ دندان شکن به اجرا شدن احتمالی این طرح خبر دادهاند.
نظر شما